Amerikan komedi dizisi Maron sona erdi

IFC dizisi 4 sezonun ardından ekranlara veda etti.

Amerikalı komedyen Marc Maron'ın kendisinin kurgusal bir versiyonunu canlandırdığı IFC komedisi Maron'da yolun sonuna gelindi.

'MARON' EKRANLARA VEDA ETTİ

Dizinin dün akşam ekranlara gelen 'The Bookstore' ve 'Bookend' isimli bölümleriyle dizinin finali gerçekleşti.

Marc Maron, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Çarşamba günü (dün akşam) ekranlara gelen bölümün aynı zamanda dizinin finali olacağını duyurmuştu.

IFC'den konuyla ilgili yapılan açıklamada "IFC olarak Marc ile çalışma fırsatı yakalamaktan ve onun eşsiz vizyonunu bir televizyon şovuyla izleyicilere sunma ortamı bulabildiğimizden dolayı kendimizi inanılmaz şanslı hissediyoruz.

16-07/14/maron-canceled-ifc.jpg

Maron ile son derece gurur duyuyoruz. Gerçek anlamda inanılmaz bir yetenek ve kendisine en iyi şeyleri diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fox 21 Television Studios yapımcılığında hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Maron ile birlikte Denis Leary, Jim Serpico, Michael Jamin, Sivert Glarum ve Tom Sellitti gibi isimler yer almaktaydı.

IFC'DE YENİ DİZİLER YOLDA!

Maron'ın sona erişinin ardından IFC'nin orijinal komedi kuşağında 'Stan Against Evil' ve 'Documentary Now!'ın ikinci sezonu bu sene içinde ekranlara gelmeye başlayacak. Yeni seri 'Brockmire' ve 'Portlandia'nın yeni sezonu ise 2017'nin ilk yarısında IFC ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin