Amine Gülşe'nin ilk dizisi 'Asla Vazgeçmem' geliyor!

Miss Turkey birincisi Gülşe, oyunculuk deneyimi öncesinde ilk röportajını Ses Dergisi'ne verdi.

resim yok
09 Ocak 2015 - 11:13
Röportaj

'Hırslıyım hedeflerim çok yüksek'

İri, yeşil gözleri, dolgun dudakları, 1.78 boyu ve esmer teniyle tam bir melez... Amine Gülşe iddia ediyoruz 2015'in en çok konuşulan kızı olacak.


Miss Turkey birincisi Gülşe, oyunculuk deneyimi öncesinde ilk röportajını Ses Dergisi'ne verdi

İlk olarak yeni projenizden bahsedelim. Hangi dizide ne rolde göreceğiz sizi?

Show TV'de yayınlanacak olan 'Sevda Kafesi' (yeni adı Asla Vazgeçmem) adlı dizide Nur adıyla Adana'dan İstanbul'a gelen ve İstanbul'da aşka tutulan bir genç kızı oynayacağım.

Siz de güzellik yarışması sonrası oyunculuğa başlayıp dizi sektörüne girenlerdensiniz. Nasıl görüyorsunuz bu alanda kendinizi?

Evet çok doğru. Miss Turkey'de birinciliği kazandıktan sonra bir sürü teklif aldım ama ilk başta oyunculuk dersleri almak istedim. Sonuçta daha önce böyle bir tecrübem yoktu bu da benim için yeni bir tecrübe olacak. Çok çalışmam lazım ama hırslıyım, hedeflerim çok yüksek. İleri baktığımda çok güzel şeylerin beni beklediğine inanıyorum. Türkiye'nin yeni güzellik kraliçesini yakından tanıyalım istiyoruz.

Babanız Iraklı, siz İsveç'te doğdunuz. Nasıl bir ailede büyüdünüz?

Bu yaşıma kadar çok güzel bir hayat yaşadım. Bunu da tabii ki de güzel aileme borçluyum. Yurt dışında büyümeme rağmen kültürümüzü, aile terbiyesini, hep saygılı davranmayı eksiksiz öğrendim sayelerinde. İsveç'te akrabamız yoktu o yüzden aile olarak birbirimize çok düşkün bir aileyiz. Her zaman birbirimize destek olduk. Birbirimizin seçtiği yolu saygıyla, anlayışla karşılarız. Ben de ileride bir yuva kurduğumda böyle güzel bir aile tablosu diliyorum kendime.[reklam]

'YARIŞMAYA KATILMAK AKLIMDNA GEÇMEZDİ'

Yarışmaya katılmaya nasıl karar verdiniz? Diğer finalistleri görünce ne düşündünüz; dereceye gireceğinize inanıyor muydunuz?

Yarışmaya katılmak aslında hiç aklımda olan bir şey değildi. Annemle televizyon izlerken Miss Turkey reklamı çıktı ve ben şaka yaparak katılacağımı söyledim. Annemin de 'tabii ki katıl' demesiyle başvuru formunu doldurdum. Sonrada olan oldu; top 20'ye seçildim ve birinci olarak açıklandım. Her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum.Bu da benim kısmetimdi demek ki. Diğer yarışmacılar da birbirinden güzel, yetenekli, akıllı kızlardı. Onlarla birlikte bir ay geçirmek benim için çok güzel aynı zamanda harika bir tecrübe oldu. Kamptaki her kız gibi bende birinciliği istiyordum; kim istemez ki bu gururu yaşamak...

 



Liseyi İsveç'te International High School Of The Gothenburg Region'da okudunuz. ''Üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Ama hangi bölümü seçeceğime henüz karar veremedim'' diyorsunuz bir röportajınızda. Çocukluk hayalinizin de hosteslik olduğunu biliyoruz. Eğitiminizle ilgili bir karar verebildiniz mi?

Liseyi İsveç'te bitirdim. Mezun olduktan sonra çocukluk hayalimi hostes olmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. Çünkü aileme çok düşkün bir kızım ve hosteslik mesleğinin beni ailemden biraz da olsa uzaklaştırmasından korktum.

 

'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'

Vücudumda 'Ne Mutlu Türküm Diyene' dövmem var. Bu dövmeyi taşımaktan çok mutlu ve gururluyum.

 

'TÜRK ERKEKLERİ GİBİSİ YOK!'

Aşka inanıyor musunuz? Şu an bir ilişkiniz var mı?

İnanıyorum tabii ki, aşk çok güzel bir duygu... Bana sorarsanız şu an aşkımı paylaşabileceğim kimse yok hayatımda.

Güzelliği nasıl tanımlıyorsunuz?

Bence güzellik sadece dış görünüşten ibaret değil asıl güzellik içindedir insanın.

Evlilik yapmak, çocuk sahibi olmak gibi hayalleriniz var mı?

Tabii ki de var. Doğru insan karşıma çıktığında böyle bir şey düşünebilirim.

Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

Düzenli beslenerek, bolca su içerek ve tabii ki de spor yaparak formumu korumaya çalışıyorum.

Modayla aranız nasıl? Alışveriş yapmayı her kadın gibi seviyor musunuz?

Kim sevmez alışveriş yapmayı... Her kadın gibi ben de bayılırım alışverişe. Modayı takip etmeye çalışıyorum ama ben kendime yakıştırdığım her şeyi giyerim.

İsveç erkekleri mi Türk erkekleri mi daha kibar, sıcak ve nazik?

Çok açık ve net, tabii ki de Türk erkeği.

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY'DAN REKOR KIRAN KIŞ PAYLAŞIMI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin