Andrea Londo da Mayans MC kadrosunda!

Kurt Sutter'ın Sons of Anarchy dizisinin spinoff'u olan ve FX kanalı için geliştirilen Mayans MC'nin pilot bölümünün oyuncu kadrosuna Andrea Londo da dahil oldu.

Volkan Küçükel
29 Mart 2017 - 15:04
Gündem

Kurt Sutter'ın Sons of Anarchy dizisinin spinoff'u olan ve yine kablolu televizyon kanalı FX için geliştirilen Mayans MC'nin pilot bölümünün oyuncu kadrosuna Andrea Londo da dahil oldu.

Hikayesi Sons of Anarchy'nin 2014'te sona eren yedi sezonluk macerasının ardından Jax Teller'ın ölümünden sonraki dönemde Kaliforniya-Meksika sınırındaki Mayans MC üyesi Ezekiel "EZ" Reyes (JD Pardo) etrafında şekillenecek Mayans MC'de Londo'yu nasıl bir rolde izleyeceğiz?

LONDO'NUN ROLÜNÜN DETAYLARI

Londo dizide çocukluk döneminde ailesinin Galindo kartelinin elinde ölmesini izleyen Carnalita karakterine hayat verecek.

Artık zor şartlar altında ayakta kalmayı bilen ve hırslı biri olan Carnalita, kartel şiddeti nedeniyle öksüz kalan çocukları korumaya kendini adamıştır.

Yakın dönemde Netflix dizisi Narcos'un üçüncü sezonunda tekrar eden bir rolle izleyeceğimiz genç aktris, Criminal Minds: Beyond Borders (Canela) ile Faking It (Edie) dizilerinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı.

MAYANS MC'NİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

JD Pardo (EZ), EZ'in babası ve Reyes ailesinin güçlü reisi Felipe Reyes karakteriyle Edward James Olmos, EZ'in çocukluk dönemi aşkı Emily karakteriyle Sarah Bolger, EZ'in annesi Marisol Reyes rolüyle Jacqueline Obradors, Richard Cabral, John Ortiz, Antonio Jaramillo ve Clayton Cardenas dizinin oyuncu kadrosuna daha önceden katılan isimler olmuşlardı.

17-03/29/andrea-londo.png

Kurt Sutter ve Elgin James ortak yaratıcılığında hazırlanan Mayans MC'nin pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

ÇEKİMLER BU AY BAŞLIYOR

Pilot bölümün çekimlerine bu ay içinde Los Angeles'ta başlanması bekleniyor. Sons Of Anarchy yaratıcısı Kurt Sutter'ın pilot bölüm yönetmenliğini üstleneceği proje FX'ten resmi sezon onayını alırsa dizinin önümüzdeki sonbahar döneminde prömiyerini yapması bekleniyor.

17-03/29/mayans-mc-dizi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin