Animal Kingdom 2. sezon ne zaman başlıyor?

Geçtiğimiz yaz döneminin kaliteli dramalarından biri olarak dikkat çeken "Animal Kingdom"ın ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı sonunda belli oldu!

Volkan Küçükel
20 Şubat 2017 - 01:12
Gündem

Geçtiğimiz yaz döneminin kaliteli dramalarından biri olarak dikkat çeken "Animal Kingdom"ın ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı sonunda belli oldu!

Cody ailesiyle biraz daha zaman geçirmeye hazır mıyız?

ANIMAL KINGDOM 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TNT'nin tarz sahibi suç draması 30 Mayıs Salı akşamı ikinci sezonun ilk bölümüyle kaldığı yerden devam edecek.

13 BÖLÜM MÜJDESİ!

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin ikinci sezonu ise 13 bölüm sürecek.

YENİ SEZONDA YENİ AKSİYONLAR!

İkinci sezonda Cody ailesi eski alışkanlıklarına geri dönerek bizleri karşılayacak. Ancak işlerin planlandığı gibi gitmemesi nedeniyle aile içindeki dinamikler hiç olmadığı kadar kırılganlaşacak ve bazı aile üyeleri artık Smurf'dan bağımsız olma düşüncesini hayata geçirmek için harekete geçecek. Tüm bunların dışında Smurf'un geçmişinden gelen bir tehdit işleri daha da karıştıracak.

17-02/20/animal-kingdom-oyuncu-kadrosu.jpg

Geçen yaz Salı akşamları TNT ekranlarına gelen dizi Emmy ve Tommy ödüllü Ellen Barkin dışında Scott Speedman, Shawn Hatosy, Ben Robson, Jake Weary, Finn Cole, Daniella Alonso ve Molly Gordon gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduruyor.

John Wells Productions'ın Warner Horizon Television işbirliğiyle yapımını üstlendiği Animal Kingdom'ın yapımcı kadrosunda John Wells, Jonathan Lisco, Megan Martin, Etan Frankel ve Christopher Chulack gibi isimler bulunuyor.

'Animal Kingdom' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin