Animal Kingdom 2. sezon onayını aldı

TNT dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak?

Cody ailesinde daha fazla kargaşa görmeye hazır mıyız?

TNT, Ellen Barkin liderliğindeki yeni dizisi Animal Kingdom'a 2. sezon onayını verdi. Dizi, seneye de bizlerle olmaya devam edecek.

2. SEZON DETAYLARI

10 bölümlük 2. sezonun 2017 senesinin başlarında ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

NEDEN ONAY ALDI? İZLENME ORANLARI NASIL?

TNT'nin diziye onay vermesindeki önemli etkenlerden birisi dizinin gerek kadın gerekse de erkek izleyicileri dengeli şekilde kendine çekmesi ve kanal standartlarına göre dizinin genç bir izleyici kitlesi tarafından ilgi görmesi oldu.

Animal Kingdom tüm TNT platformları göz önüne alındığında bölüm başına 6.7 milyonluk izleyici kitlesine ulaşırken her hafta bu sayının üzerine koyuyor. Dizi, TNT'deki kendi saatindeki yayınları dikkate alındığında ise ilk dört bölüm itibarıyla bölüm başına 0.4 reyting oranı ve 1.19 milyon izleyici ortalamalarını elde etmiş durumda.

16-07/08/1104055ac6aef3d60e6cd9c13d673324_600x400.jpg

KANAL GİDİŞATTAN MEMNUN

TNT Orijinal Programlama Başkan Yardımcısı Sarah Aubrey yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Animal Kingdom, TNT dramaları için yeni bir tarzın sinyalini verdi ve kanalı ümit ettiğimiz yere doğru taşıyor." ifadelerini kullandı.

Salı akşamları TNT ekranlarına gelen dizi Emmy ve Tommy ödüllü Ellen Barkin dışında Scott Speedman, Shawn Hatosy, Ben Robson, Jake Weary, Finn Cole, Daniella Alonso ve Molly Gordon gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduruyor.

John Wells Productions'ın Warner Horizon Television işbirliğiyle yapımını üstlendiği Animal Kingdom'ın yapımcı kadrosunda John Wells, Jonathan Lisco, Etan Frankel ve Christopher Chulack gibi isimler bulunuyor.

'Animal Kingdom' Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin