Anne 11. bölüm fragmanında Turna kaçırıldı

İki haftalık uzun bir aradan sonra Anne dizisi Heyecan ve gerilim dolu 11. bölüm fragmanlarıyla merak uyandırdı.

Sibel Karagöl
16 Ocak 2017 - 20:30
Yeni Bölüm

İki haftalık uzun bir aradan sonra Anne dizisi 11. bölümü ile yarın akşam sevenleriyle buluşacak. Dizinin şok edici sahnelere sahip fragmanları yayınlandı.

Cansu Dere, Vahide PerçinGonca Vuslateri'nin başrollerini paylaştığı Anne dizisine yepyeni bir oyuncu dahil oluyor. Bizimkiler, Binbir Gece, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizilerinden tanıdığımız Meral Çetinkaya yarın akşam yayınlanacak olan 11. bölüm itibariyle, Zeynep Hanım rolüyle ekibe katılmıştır.

17-01/16/annanen.jpg

Zeynep Hanım, 24 yıl önce oğlunu öldüren Gönül'ün karşısına çıkıyor. Zeynep Hanım'ın, Gönül'e ne kadar acı çektiğini anlattığı fragman izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Acılı bir diğer annenin dramına ortak olacağımız Anne dizisi 11. bölümüyle Star TV ekranlarında olacak.

Anne 11. Bölüm Fragmanı

Zeynep Şüpheli Durumda

Anne dizisinin yayınlanan son fragmanında nefesler tutuldu. Zeynep Melek'in evine gitiğinde şok edici vir sahne ile karşılaşır. Ev bir olay mahali olmuştur. Polislerin ve ekibin bulunduğu evde bir cinayet işlenmiştir. Melek cinayet mahalinde bulunamamıştır. Yapılan araştırma sonucu ipucu olarak tüm oklar Zeynep'i göstermektedir.

Anne 11. Bölüm 2. Fragmanı

Turna'nın nerede olduğu, cinayeti kimin işlediği ve kimin öldüğü gibi soruların cevabı için yarın akşam yayınlanacak olan Anne dizisi 11. bölümde öğreneceğiz...

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin