Anne 16. bölümde Zeynep'in sınavı

Ekranların heyecanla takip edilen dizisi bu akşam yayınlanan Anne dizisi 16. bölümde Zeynep'in imtihanı Turna'dan uzak durmaya çalışmak oldu.

Sibel Karagöl
21 Şubat 2017 - 23:47
Yeni Bölüm

Anne 16. bölümde Zeynep'in imtihanı Turna'dan uzak durmaya çalışmak oldu.

Anne dizisi geçen hafta yayınlanan 15. bölümünde, kaçmayı alışkanlık haline getiren Turna, Zeynep’i sakar teyzenin yanında bulur. Turna’yı karşısında gören Zeynep şaşkınlığını gizleyemez. Hakkında uzaklaştırma kararı çıkan Zeynep, bir gece Turna'yla vakit geçirdikten sonra, kızını yetimhaneye bırakmaya karar verir. Fakat bu ayrılık anne kız için çok zor olacaktır.

Bu sırada Zeynep'in annesi Şule ile yaptığı anlaşma gereği Turna'nın çocuk esirgemeden çıkarılması konusunda başarılı olur Şule ve Cengiz Turna'yı alıp evlerine götürürken Zeynep annesi Cahide'nin yaptıklarını öğrenir.

Şule'nin Yeni Havalı Hayatı

Geçtiğimiz bölümlerde Cengiz'in terk ettiği Şule, Ayarsız denen mafya adamın yemek ve barınma karşılığında kapatması olmuştu. Yaşadığı acı dolu hayatı izleyenler Şule için göz yaşı bile dökmüştü. Bu akşam yayınlanan Anne dizisi 16. bölümde ise kendinde ve hayatından iğrenen Şule gitti yerine kendine güvenen güzel bir hayatı olan havalı Şule geldi.  Şule Cengiz'le evlenmiş, Zeynep'in annesinin verdiği parayla güzel bir semtte lüks bir ev tutmuştu. Çarşı pazardan istediği gibi alışveriş yapan Şule'nin aklına Zeynep'i rahatsız etmek gelir ve öğretmeni evine çağırıp gösteriş yapar. Ama Zeynep'in, Şule'ye eskiden Turna'yı çöpe attığını hatırlatmasıyla Şule'nin keyfı kaçar ve Zeynep'i evden kovar.

17-02/21/ul-1487706049.jpg

Şule'nin havalı hayatı ne yazık ki kısa sürer, Cahide'nin para vermeyi kesmesiyle Cengiz deliye döner ve Şule'yi döver. Cengiz hıncını Şule'den çıkarırken, Şule'de hırsını Turna'dan çıkarır.

Turna'nın hastalığı ne? Zeynep Turna'ya kavuşabilecek mi? Bu sorular ve daha fazlası için Anne dizisi 17. bölümüyle 28 Şubat salı akşamı Star TV ekranlarında olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin