Anne 17. bölüm fragmanında Şule Cengiz'i öldürdü mü?

Ekranların heyecanla takip edilen dizisi yarın akşam yayınlanacak Anne dizisinin 17. bölüm fragmanları yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
27 Şubat 2017 - 21:22
Yeni Bölüm

Ekranların heyecanla takip edilen dizisi yarın akşam yayınlanacak Anne dizisinin 17. bölüm fragmanları yayınlandı. Şule Cengiz'i öldürdü mü?

17-02/27/cengiz.jpg

Anne dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 16. bölümünde, Şule ile Cengiz 300 bin lira karşılığında Turna'yı Zeynep'e satmayı kabul ederler. Anne dizisi 17. bölüm fragmanında bilgilere göre, bu teklifin bir plan olduğu ortaya çıkıyor. Zeynep, Komiser Sinan'la anlaşarak bir operasyona dahil olur ama Şule ve Cengiz buluşma yerine gelmez. 

Bu sırada çocuğunu satmaktan vazgeçen Şule Cengiz'i ikna etmeye çalışır. Paranın kokusunu alan Cengiz ise kararında kesindir. Şule ile Cengiz kavga ederken, Cengiz yere yığılır. Yarın akşam yayınlanacak yeni bölümde Şule Cengiz'i öldürdü mü?

Anne dizisi 17. bölüm 2. fragmanında beklenmedik bir gelişme şok etkisi yarattı. Zeynep, Gönül, Ali, Cavidan, Duru, Gönül yemek masasında toplanmıştır. Ve bu yemeğe Şule ile Turna'da davetlidir.

Şule, Zeynep'in iki annesi olduğunu öğrenen Şule büyük şaşkınlık yaşar. Cavidan hanımın düzenlediği bu yemek Zeynep ile Şule'nin Turna'yı paylaşmaya karar vermesi için yapılmış bir hamle mi? Cengiz'e karşı gelen hatta zarar veren Şule, çaresiz kalıp bu teklifi kabul edecek mi?

Vahide Perçin, Cansu Dere ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı reyting rekorları kıran Anne dizisi heyecan dolu 17. bölümüyle yarın akşam Star TV ekranlarda yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin