Anne dizisi senaristi yine değiştirdi!

Anne dizisi, ilk sezonunun bitirmeden iki senaristini kaybetti. Yeni senaristler ve hikayenin konusu haberimizde!

Sibel Karagöl
30 Mart 2017 - 22:35
Gündem

İlk 9 bölümün senaryosunu ünlü senarist Berfu Ergenekon yazdığı Anne dizisi 10. bölümden itibaren senarist değişikliğine gitmek zorunda kalmıştı. Anne 10. bölümü itibariyle Merve Gür’ün kalemine emanet edilmişti.

17-03/30/anne4.jpg

Bilindiği üzere Anne dizisi Japon yapımı olan "Mother" dizisinden uyarlamaydı. Hatta ilk bölümde geçen diyaloglar ve çekimler dizinin uyarlama değil bire bir kopya olduğu haberleri ortaya atılmıştı. Mother dizisi Türk dizilerine göre kısa yayın süresi olan 60 dakikalık bölümlerle yayınlanmış ve 11. bölümüyle de final yapmıştı.

Bu nedenle bir süredir Anne dizisinin reytinglerindeki azalmayı dizinin senaryo konusunda sıkıntılar yaşamasına bağlanmış hatta ilk sezonun sonunu beklemeden erken final yapma ihtimali olduğu sılça konuşulmuştu.

17-03/30/anne13-1490902269.jpg

12 bölümdür dizinin senaristliğini üstlenen Merve Gür de kendi isteğiyle diziden ayrılma kararı alınca dizinin senaristi yine değişti.

Anne dizisinin yeni senaristleri Poyraz Karayel dizisinde de görev alan Deniz Gürlek, Uygar Şahin, Melek Seven ve Melih Özyılmaz oldu. 

Anne'nin Yeni Konusu

Dizinin yeni senaristleri ise hikaye sıkıntısı sorununu senaryoyu iki yıl ileri alarak çözdü. Turna'nın ölüm haberini alan Zeynep'in zaman içinde hayatına devam etmesini merkeze alarak yepyeni olay örgüsüyle izleyici karşısına çıktı. Öte yandan Turna ise kardeşi olarak bakımı üstlendiği bir bebekle ile sokaklarda karşımıza çıktı. 

17-03/30/a.jpg

Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız, Gonca Vuslateri, Serhat Teoman, Berkay Ateş ve Gülenay Kalkan gibi birbirinden ünlü oyuncuların başrolünde yer aldığı dizi yeni öyküsüyle kaldığı yerden devam ediyor.

Öte yandan yeni hikayede ilginç bir değişiklik olan Gazeteci Ali Arhan'ın Zeynep'in hikayesini konu alan bir kitap yazması oldu. Bu konu dizide gerçekleşirken gerçek hayatta "Zeynep" adındaki Mona Yayınevi kitap yayınlandı. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin