Anne dizisine yeni anne Saniye

Anne dizisi geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu. kötü karakteri olan Cengiz'in annesi Saniye karakterine Zuhal Gencer Erkaya hayat verecek.

Sibel Karagöl
14 Mart 2017 - 23:53
Gündem

Anne dizisi geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu.

Anne dizisinde Şule'nin sevgili ve kocası Cengiz karakteri bir hayli ilgi çekmişti. Küçük Melek'e ve hatta Şule'ye çektirdiği acılarla dizinin kötü karakteri olan Cengiz'in annesi Saniye karakteri bu akşam yayınlanan 19. bölümü itibariyle diziye dahil oldu.

17-03/14/anne2-1489522516.jpg

 

Cengiz'in Çocukluğu

Acımasız Cengiz'in hayat hikayesini öğrendiğimiz 19. bölümünde Cengiz'in annesi Saniye'nin bir hayat kadını olduğunu ve oğlunu terk ettiğini öğrendik. Ayrıca Cengiz'in 16 yaşındaykane annesinin sevgilisini ödlürmek suçun hapis yattığı gerçeğiyle ekran başındakiler şok oldu.

Şaşıfelek Çıkmazı, Arapsaçı, Kabuslar Evi, Uzak, Hanımın Çiftliği ve Tamam mıyız?, Kaç Para Kaç gibi projelerde yer alan Zuhal Gencer Erkaya'nın Anne dizisine katılması, reyting rekorları kıran Anne dizisinin hikayesi zenginleşerek büyüyeceğinin sinyallerini verdi.

17-03/14/c1.jpg

Cansu Dere ve Gonca Vuslateri'nin başrollerini paylaştığı Anne dizisi 20. bölümüyle 21 Mart Salı akşamı izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin