resim yok
16 Mart 2012 - 00:00

 

Kendisinden 18 yaş büyük olan oyuncu Hatice Aslan ile beraber olan Kenan Ece, “Annen yaşında kadınlasın” yorumu yapan kadına twitter’da fena öfkelendi
 
 
Kadir İnanır ile başrol oynadığı “İzmir Çetesi”nin ardından “Ay Tutulması” dizisinde rol alan Kenan Ece, Hatice Aslan ile yaşadığı aşkla ilgili yorumlara tepkili... 32 yaşındaki Ece, kendisinden 18 yaş büyük olan sevgilisi Aslan ile son dönemde sık sık parti ve özel davetlerde el ele ve sarmaş dolaş görüntüleniyor. Bu duruma tepki gösteren bir kadın takipçisi Ece’yi twitter’da çıldırttı. Ece, ilişkisi hakkında “Annen, ninen yaşında kadınla berabersin” yorumu yapan bir kadına fena çattı.
 
‘Böyle bir hakkın yok’
Kadının “O kadar özgür olalım ki iyice ahlakımız bitsin, annemiz, ninemiz yaşındaki insanlarla daha rahat düşüp kalkalım, di mi yuh” şeklinde yorumunu görünce iyice öfkelenen Ece, “Hayır o kadar ahlaksız olalım ki, tanımadığımız bilmediğimiz insanlara gecenin köründe hakaret edelim. Aşağılık seni. Bunlar sana geri dönecek, yanına kalacak sanma. Yaptığın yanlış, böyle bir hakkın yok. Zavallı” cevabı yazdı.
 
‘Hesap vermiyorum’
Bunun üzerine kadın takipçi, “Bir de fikrimi soyledin diye tehdit, inan elim titriyor çok korktum, nerde bu millet, nerde adalet? Yaşım yetmediği için özür diliyorum. Tarafıma sarf ettiğiniz tüm cümleleri size iade ediyorum. Saygı sınırını zorlamamanızı tavsiye ederim. Yoksa size daha da acırım” karşılığını verdi.
Ece’nin tartıştığını gören bazı hayranları ise “Kimseye hesap vermeyin, kendinizi üzmeyin, böyle insanlara sinirlenmeyin” tavsiyesi üzerine Ece şöyle yazdı: “Bir şeyin hesabını vermiyorum zaten. Ama haklısınız bu tür insanlara sinirlenmek manasız. Şefkatle yaklaşmak lazım.”
İlk Dünya Güzelimiz Keriman Halis Ece’nin de yeğeni olan Kenan Ece, iki yıl önce “Samanyolu” dizisinde tanıştığı 50 yaşındaki Aslan ile 1 yıldır beraber.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin