Aquarius iptal edildi!

NBC, David Duchovny'nin başrolünde yer aldığı suç-dönem dizisi Aquarius'u düşük reytingli geçen iki sezonunun ardından resmen iptal etti.

Aquarius takipçilerini üzen gelişme!

İKİ SEZONLUK MACERA SONA ERDİ

Yayıncı kanal NBC, David Duchovny'nin başrolünde yer aldığı suç-dönem dizisi Aquarius'u düşük reytingli geçen iki sezonunun ardından resmen iptal etti.

Aslında bu iptal kararı beklenen bir gelişmeydi. Zira, Ağustos ayının başlarında NBC'nin Charles Manson temalı dramayı Perşembe gününden alıp televizyon mezarlığı olarak bilinen Cumartesi akşamına kaydırması bir nevi dizinin kaderini tayin eden gelişme olmuştu.

AQUARIUS'UN HİKAYESİ

1967 Los Angeles'ında geçen dizi Duchovny'nin canlandırdığı dedektif Sam Hodiak'ın genç bir kızın (Emma Dumont) kaybolma soruşturmasını yürütürken yolunun seri katil Charles Manson ile kesişmesini konu ediniyordu.

16-10/01/aquariues-3.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Grey Damon, Claire Holt, Ambyr Childers, Madisen Beaty, Cameron Deane, Michaela McManus, Brian F. O'Byrne ve Chance Kelly gibi isimler rol alıyordu.

İZLENME ORANLARI NASILDI?

Reytinglerde ilk sezonunu 18-49 yetişkin aralığında 0.53 reyting ve bölüm başına ortalama 2.79 milyon izleyici rakamları ile tamamlayan dizi, ikinci sezonunda ise 18-49 yetişkin aralığında 0.34 reyting oranı ve 1.758 toplam izleyici ortalamalarını elde etmişti.

Dizinin aslında ilk sezonunda düşük olarak nitelendirebileceğimiz izlenme oranlarına rağmen ikinci sezon onayı alması bir sürpriz iken, ikinci sezonda reytinglerin iyice dibe vurması sonucu kanaldan diziye yeni bir şans çıkmadı.

Bu arada, Duchovny'nin olası bir yeni X-Files sezonunda rol alabilmesi için takvimi çok daha rahat!

'Aquarius' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin