Aralarından su sızmayan ünlüler!

Aralarından su sızmayan ünlüler!

resim yok
02 Ocak 2014 - 12:02
Magazin

Aralarından su sızmayan ünlüler!

Sanat dünyasında hep bu camianın vefasız ve nankör olduğu konuşulur.

'Sanatçıdan dost olmaz' sözü sıkça zikredilse de bu tezi çürüten birçok yakın dostluklar var.


Zaman zaman aralarında soğuk rüzgarlar esse de adeta yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ünlü arkadaşları sizler için bir araya getirdik

 

SAADET IŞIL ATASOY - EZGİ MOLA

Ortak tutkuları arabesk

Beyazperdenin iki başarılı oyuncusu Ezgi Mola ve Saadet Işıl Aksoy, aynı zamanda çok iyi iki dost. Birlikte eğlenmeyi ve vakit geçirmeyi seven ikilinin ortak tutkusu ise arabesk.

 

Arabesk müziği oldukça seven Mola, kardeşim gibi dediği Aksoy'la oturup Bergen, Müslüm Gürses, Haktan, Hakan Altun, Tüdanya, Esengül gibi isimleri dinleyip efkar dağıtıyorlar.

 

ÇAĞLA ŞİKEL - ALİŞAN

''Çağla benim kızkardeşim gibi''

Birlikte TV programı yapan Çağla Şikel ile Alişan da magazin dünyasının kankaları arasıda yer alıyor. Bir ara Alişan'ın sözleri sebebiyle küs kalsalarda ikili şimdilerde  dostluklarına kaldıkları yerden devam ediyor. Şıkel için 'Kızkardeşim' diyen Alişan, ünlü mankenin hayattaki en yakın dostu olduğunu söylüyor.

 

BELÇİM BİLGİN - BEREN SAAT

Beyazperdede rakipler

Aynı dizide oynayan Belçim Erdoğan Bilgin ve Beren Saat, uzun süredir çok iyi arkadaşlar. 'Gergedan Mevsimi' filmiyle beraber arkadaşlıkları dostluğa dönüştü. Hatta Belçim Bilgin doğum yaptığında Beren Saat hastanede refakatçi olarak kalarak dostluğunu göstermişti.[reklam]

Son zamanlarda arkadaşlar canlandırdıkları benzer rollerle rakip oldular ama dostlukları bozulmadı. 'Benim Dünyam' filminde Beren Saat doğuştan kör ve sağır bir kızı oynarken Belçim Bilgin de 'Sadece Sen' filminde görme engelli bir kızı canlandırdı.

 

DEMET AKBAĞ - YILMAZ ERDOĞAN

Birbirlerinden vazgeçemiyorlar

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ın arkadaşlıkları, birlikte rol aldıkları 'Bir Demet Tiyatro' dizisinden çok öncesine dayanıyor. Çok iyi arkadaş olan Erdoğan ve Akbağ  birlikte birçok tiyatro ve film projesi gerçekleştirdiler. Demet Akbağ, 2006 yılında Belçim Bilgin'le evlenen Yılmaz Erdoğan'ın nikah  şahitliğini de Sezen Aksu’yla birlikte üstlenmişti.

 

SELMA ERGEÇ - NUR FETTAHOĞLU

Nikah şahidi bile oldu

İki başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç'in aynı set ortamında başlayan arkadaşlıkları hâlâ devam ediyor. İkili gece gündüz demeden kameralara hep birlikte yansıyorlar. İki ay önce evlenen Nur Fettahoğlu'nun nikah şahitliğini de Selma Ergeç yaptı.

 

 

ÜNLÜLERİN YILBAŞI GECESİ NASIL GEÇTİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin