Aramızda Kalsın'a yeni isim!

Ünlü manken ve oyuncu Didem Soydan, Star TV'de yayınlanan Aramızda Kalsın dizisinin kadrosuna katıldı.

resim yok
04 Kasım 2013 - 16:15
Magazin

Ünlü manken ve oyuncu Didem Soydan, Star TV'de yayınlanan Aramızda Kalsın dizisinin kadrosuna katıldı.

 

SETLERE GERİ DÖNDÜ

Yaz sezonunda yayınlanan Güzel Çirkin dizisiyle oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Didem Soydan, setlere geri döndü.

 

KİMİ CANLANDIRACAK?

Star TV'de yayınlanan Aramızda Kalsın dizisinde Civan'ın kız arkadaşını canlandıracak.

 

7. BÖLÜMDEN İTİBAREN

Didem Soydan, Aramızda Kalsın'ın 7. bölümünden itibaren dizide yer alacak.

 

NASIL MODEL OLMUŞTU?

Modellik kariyerine özel bir hikâye ile başladığını söylüyor, Soydan. Üniversiteye giderken aynı zamanda Diesel’de çalışmaktadır ve bir gün mağazaya daha o zamandan takip ettiği modacı Ümit Ünal gelir. Alışveriş yapar ve gider. Ardından iki saat geçmemiştir ki Ünal’ın ekibinden birkaç kişi gelip modacının bir ay sonra yapacağı defileye çıkıp çıkamayacağını sorar Didem'e.

Bir ay sonra 'La Russie' defilesinde podyumdaki yerini alır ve ardından, defileyi izlemeye gelen moda dünyasından birçok fotoğrafçı ve tasarımcı tarafından keşfedilir. Yıllardan 2004’tür ve Didem Soydan henüz 20 yaşındadır.

 

GÜZELLİĞİNİN SIRRI

Fiziği ailesinden miras. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni. Babası ise Arnavutluk’tan göç etmiş bir ailenin üyesi. Didem Soydan çocukluğundan itibaren her yaz tatilinin büyük bir bölümünü Arnavutluk’ta geçirmiş.

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahattin Antep'e gitmek üzere yola çıkan Yadigar ve çocuklarını gerisin geri eve getirir. Halil'le buluşma yerine Yandan Handan'ın gelmesi, üstelik karnı burnunda olması gerilen iplerin kopmasına sebep olur.[reklam]

Yadigar Bahattin'le birlikte eve dönerken, Civan havaalanında son işlemleri yaptırmaktadır.

Ali ve Ceylan'ın ayrıldığını Mahir'den öğrenen Ali ise işe dönmeye karar verir. Ceylan'ın ayrılığı ümitlerini tazelemiştir.

Ayrılık, kızının nişanı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu söyleyen Bahattin'in hayatının da alt üst olmasına sebep olur.

Bu sırada Hüsne ailesi için büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Sürpriz için her türlü tehlikeyi göze alan Hüsne Celepoğlu, ailesinin başına nasıl bir sıkıntı açtığının farkında bile değildir.

 

 

EBRU ŞALLI, SİNAN AKÇIL'IN EVİNDE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin