resim yok
28 Ocak 2012 - 00:00

 

"Muhteşem Yüzyıl"ın kanal değiştirmesinin ardından yeni dizi ataklarına başlayan Show TV, iddialı bir projeyi ekrana getirmeye hazırlanıyor.
 
 
Yine "MuhteşemYüzyıl"ın yapım şirketi Tim's Productions imzalı olan "Suskunlar" isimli dizinin çekimleri bu hafta başladı."Suskunlar", başlarına çok acı bir olay gelen dört çocukluk arkadaşın intikam hikâyesini konu alan Brad Pitt'li ünlü "Sleepers" filminden yola çıkılarak hayata geçiriliyor. "Aşk ve Ceza"nın ardından "Alyazmalım" ve "İffet" başta olmak üzere bu sezon ekranagelen pek çok diziden teklif alan Yıldırım, beklemeyi tercih etmişti. Rolaldığı diziler nedeniyle sadece Türkiye'de değil, yurtdışında da ciddi birşöhretin sahibi olan Murat Yıldırım, çok beğendiği "Suskunlar"daoynamaya karar verdi. Yıldırım'ın Ecevit isimli avukatı canlandırdığı dizideonun çocukluk arkadaşı Bilal'i de Sarp Akkaya ete kemiğe büründürüyor.
 
Bütün düzen bozulacak
 
Dizininkadın başrol oyuncusu için de uzun süredir büyük bir cast çalışmasıyapılıyordu. Sedef Avcı ile görüşen Tim's, genç yıldızın Koliba Film'in"Eylül" adlı yeni dizisiyle görüştüğünü de öğrenince yeni isimlerüzerinde durdu. Ceren Hindistan'la yaptıkları görüşme de istedikleri gibisonuçlanmayınca yapım şirketi başından beri akıllarında olan ve bir köşedeismini tuttukları Aslı Enver'le anlaştı. İlk dizisi "Kavak Yelleri"ile büyük bir şöhrete kavuşan Enver, dizide Ahu karakterine hayat verecek. Dörtarkadaşın da aşık olduğu güzeller güzeli Ahu, Bilal ile aşk yaşarken Ecevit'in tekrar hayatlarına girmesiyle her şey farklı bir boyuta taşınacak. Eskidefterler açılacak, bütün düzen bozulacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise reklamdünyasının ünlü ismi Umur Turagay oturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin