resim yok
02 Temmuz 2010 - 00:00

Ezel çok konuşulan bir sezon finali ile bitti, oyuncuların çoğu tatile çıktı ama... Ulaştırma Bakanlığı'nın trafik suçlarını önlemek amacı ile hazırlattığı reklam filmi için önceki gün Taksim'de kamera karşısına geçen Kenan İmirzalıoğlu Arap turistleri adeta mest etti. Arap kadınlar hayranı oldukları Kenan İmirzalıoğlu'?nun fotoğraflarını çekmek için birbirleri ile yarıştılar. Kenan İmirzalıoğlu bir otelin balkonunda yapılan çekimlerde, yönetmen Ezel Akay'ın kamerasına trafik mesajları verdi. Kenan İmirzalıoğlu'nun Ezel'deki rol arkadaşı Cansu Dere'yse alkollü araç kullanmaktan altı aylığına ehliyeti kaptırmıştı. Kenan İmirzalıoğlu'ysa tam tersi bir görüntü sergileyip, gönüllü olarak trafik reklamlarında oynadı. Çekimler sırasında ayaküstü HT Magazin'in sorularını yanıtlayan Kenan İmirzalıoğlu tatile çıkmaya hazırlandığını ve Güney?e ineceğini dile getirdi. "Bazı işlerimiz, bir takım sorumluluklarımız vardı. Onun için çekimler yapıyoruz. Trafik konusunda sorumluluğumuzu yerine getirip dinlenmek üzere tatile çıkacağım" diyen Kenan İmirzalıoğlu, Ezel'le ilgili olarak da iddialı konuştu. "Önümüzdeki sezon daha da güzel bir bir dizi izleteceğiz" diyen oyuncu, Ramiz Dayı'nın baş düşmanı Kenan Birkan karakterini kimin canlandıracağı konusunda "Ortaya çıkmadı. Henüz o rolde kimin oynayacağı belli değil. Ben de çok merak ediyorum kimin oynayacağını" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin