Aras Bulut İynemli hayranlarına iyi haber! Yeni dizisi Çukur geliyor...

İçerde dizisiyle güçlü bir fan kitlesine ulaşan Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi merakla bekleniyordu. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Çukur dizisi en geç ekim ayı ortasında yayına girmesi bekleniyor.

Berfu Gürle
20 Eylül 2017 - 12:00
Gündem

Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran İçerde dizisinin başrolü İyemli, Çukur dizisi ile sahalara geri dönüyor. Önceleri adı Aras olarak düşünülen dizi son etapta Çukur adını aldı. Çukur dizisi tür olarak aksiyon kategorisinde olması bir çok kesimde heyecan yaratırken, hatrı sayılır bir bölümü İçerde'yle aynı tadı verememesinden korkuyor...

Değişen Bir Hayat

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu dizide senaryo Gökhan Horzum'a ait. Başrollerde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu ve Öner Erkan'ında yer alacağı öğrenildi.

Çukur Dizisinin Özeti

Mahallede çıkan bir çatışma sonrası Aras yaşadığı şok ile ailesini bu tehlikeli hayatlarından kurtarmak ister. Aras'ın ailesini kurtarma isteği babası tarafından reddedilince ailesini yanına alamaz ve evi tek başına terk etmek zorunda kalır. Hayatına müzik ile yön vermek isteyen Aras kendi kaderini çizmek üzere ailesini geride bırakır. Müzik ile uğraştığı zamanlarda karşısına aşk yaşayacağı Sena çıkar. Eski bir polisin kızı olan Sena, annesi ve kızkardeşinin ölümünden sorumlu tutulduğu için evini terk etmiş biridir. Ailelerinden bir şekilde kopmuş bu iki gencin aşkı Paris'e kadar uzanır. Bu tutkulu aşk bir gün gelen bir telefon ile bozulur. Arayan Aras'ın annesidir... Aras biranda kendini ailesinin yanına İstanbul'a dönmüş olarak bulur.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin