Aras Bulut İynemli'nin uçak görüntüsü olay yarattı!

Çukur dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Aras Bulut İynemli'nin uçak görüntüsü olay yarattı! Uçakta olan bir kişi tarafından çekilen ve İnstagram'dan paylaşılan o görüntü haberimizde...

Berfu Gürle
06 Ekim 2017 - 12:44
Magazin

Show Tv'nin iddialı projesi Çukur dizisi yeni sezona girmeye hazırlanıyor. Çok yakında ekranlara gelecek olan dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin uçak görüntüsü olay yarattı! Sosyal medyada paylaşılan ve yayılan görüntüler hayranlarını şaşırtı.

Canlandırdıkları karakterler Yamaç ve Sena'nın Paris'teki çekimleri için Fransa'ya giden oyuncu Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Bige Önal ile 3 yıldır aşk yaşayan Aras Bulut İynemli'nin ilişkileri sürüyor. 

Posta'nın haberine göre; Çukur dizisinde rol arkadaşı, aynı zamanda Bige Önal'ın yakın arkadaşı olan Dilan Çiçek Deniz ile birlikte Fransa'da bir gece kulubünde oldukları söylendi. Ertesi gün İstanbul'a dönen Aras Bulut İynemli'nin uçak görüntüsü hala konuşuluyor.

Aras Bulut İynemli'nin uçak görüntüsü

17-10/06/aras-bulut-iynemlinin-ucak-goruntusu.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin