resim yok
05 Ocak 2013 - 00:00

 

Hastaneye yatırılan genç oyuncu ilk kez görüntülendi...

 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören oyuncu Arda Kural'ın saçlarını 3 numara traş ettiği görüldü.

Kural, suç işlemiş mahkumların ve psikolojik rahatsızlıkları bulunanların tedavi gördüğü K2 koğuşundaki camlı bölümde objektife yansıdı. Kural'ı sadece ailesinin görmesine izin verildiği öğrenilirken, oyuncunun sağlık durumundan endişe eden hayranlarınınsa koğuşun kapısından ayrılmadığı ifade edildi. İsmini vermek istemeyen bir yetkili, “Arda ilk getirildiği gün durumu çok kötü görünüyordu, sürekli titriyor ve zor zaptediliyordu. Ancak ilk günlere göre şu an çok daha iyi ve sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor. On beş güne kadar tedavisinin bitirilip taburcu olması bekleniyor” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin