Arda Turan bir döndü pir döndü!

Bir döndü pir döndü!

resim yok
26 Aralık 2013 - 09:24
Magazin

Bir döndü pir döndü!

Sinem Kobal ile ilişkisini noktalayan Arda Turan, İstanbul gecelerinde her akşam başka bir güzelle!

Hayat 10'a güzel!


Arda Turan, İstanbul'a bir geldi pir geldi. Adı geçen gece Burcu Kıratlı ile anılan Atletico Madrid'in 10 numarası; önceki gece ise esmer bir güzelle sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi.

 

''BEKARLIK SULTANLIKTIR''

Güzel oyuncu Sinem Kobal'la yılan hikayesine dönen ilişkisine yaklaşık 1 ay önce nokta koyan Arda Turan; "Bekarlık sultanlıktır" diyor.

 

İspanya'da lige verilen arayı fırsat bilip İstanbul'a gelen Atletico Madridli yıldız; vaktinin büyük kısmını güzellerle eğlenerek geçiriyor.

Geçtiğimiz gece Cihangir'deki bir mekanda oyuncu Burcu Kıratlı ile yakınlaştığı konuşulan Arda Turan, önceki akşam da eğlence turuna Etiler Şamdan'da start verdi.

 

AYNI KAREYE GİRDİLER!

Mekana arka kapıdan giren yıldız futbolcunun yanında kalabalık bir arkadaş grubu vardı.

 

GEÇ SAATLERE KADAR...

İçeride esmer güzeli bir kızla samimiyeti ilerleten Arda Turan, mekandan saat 05.00'te ayrıldı.

Gazetecilere yakalanmak istemeyen Turan, esmer güzele kendisinden birkaç dakika sonra çıkmasını söyledi.[reklam]

YENİ ROTA

Arda Turan ve arkadaşları; daha sonra soluğu Osmanbey'deki Aztek isimli kulüpte aldı. Buranın boş olduğunu gören Turan; rotasını Nişantaşı'ndaki Bedroom'a çevirdi.

Mekana peş peşe otomobillerle gelen yıldız futbolcu ile samimiyeti ilerlettiği esmer güzel, çok dikkat etse de yine de aynı karede görüntülenmekten kurtulamadı. Arda Turan ile gizemli güzelin paniklediği de yüz ifadelerinden açıkça belli oluyordu.

 

BUGÜN DÜĞÜN OLACAKTI!

Sinem Kobal ve Arda Turan; bugün Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturacaktı. Ancak; işler yolunda gitmedi ve Turan, güzel oyuncuyu terk etti.

 

FUTBOLDAN ÇOK...

Ayrılık bahanesi olarak "Kariyerime ağırlık vermek istiyorum" diyen yıldız futbolcunun; Türkiye'de olduğu son birkaç günlük sürede ise futboldan çok güzellerle ilgilendiği görüldü!

 

 

ARDA TURAN VE SİNEM KOBAL ARASINDA NELER OLUYOR? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin