Arda Turan ve Burcu Esmersoy teselliyi birbirlerinde aradı!

Arda Turan ve Burcu Esmersoy gecelerde!

resim yok
24 Aralık 2014 - 09:17
Magazin

Teselliyi birbirlerinde aradılar!

Arda Turan ve Burcu Esmersoy gecelerde!

'Teselliyi birbirlerinde buldular' esprisi güldürdü...


Türk Milli Takımı ve İspanya devi Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, önceki gece yakın arkadaşı Burcu Esmersoy ve kardeşim dediği Oğulcan Engin ile birlikte Nişantaşı'nda bir mekanda yaklaşık 3 saat kaldıktan sonra çıkışta magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladılar.

 

NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİLER

Atletico Madrid'te oynayan futbolcu Arda Turan, önceki akşam Burcu Esmersoy ile Nişantaşı'ndaki La Petite Maison adlı mekanda buluştu.

 

MEKANDAN BİRLİKTE ÇIKTILAR

Serenay Sarıkaya'nın peşinden koştuğu söylenen Turan, mekandan Esmersoy ile birlikte çıktı.[reklam]

ESPRİLER HAVADA UÇUŞTU

Esprili ve kaçamak bir şekilde cevaplar veren Turan'ın, ''Burcu Hanım konuşsun'' demesi üzerine Burcu Esmersoy'un ''Teselliyi birbirlerinde buldular'' cümlesi Arda Turan'ı kahkahaya boğdu. 

 

'SERENAY' SORUSUNA...

Son zamanlarda adı sıkça başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'yla anılan yıldız futbolcu Sarıkaya'yla ilgili yönetilen soru üzerine esprili olarak ''Şimdi mesaj çektim'' dedi.

 

 

BURCU ESMERSOY'UN BÜYÜK AŞKI BİTTİ! FOTO-HABER İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin