resim yok
29 Temmuz 2010 - 00:00

Küçük Sırlar'ın içinden büyük bir sır çıktı! Arda Turan'ın eski sevgilisiyle yeni sevgilisi aynı dizide. Galatasaraylı Arda Turan'ın sevgilisi Sinem Kobal'ın rol aldığı Küçük Sırlar'da Heves rolünü oynayan Dilara Öztunç'un Arda'nın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Dilara Öztunç, 2 sene önce Arda'nın maçlarını kaçırmıyormuş. Cimbom'un kaptanı attığı golleri tribünde imzalı forma ile kendisini izleyen Dilara Öztunç'a koşarak kutluyormuş. DİZİDE KIVANÇ'LA ÖPÜŞMÜŞTÜ 2008 Elite Model Look Yarışması 3.'sü olan Dilara Öztunç, 'Aşk-ı Memnu'da Kıvanç Tatlıtuğ'yla öpüşme sahnesi ile adını duyurdu. O günlerde Tatlıtuğ'yla öpüşeceği için iki gece uyumadığını söyleyen Dilara Öztunç o sahneyi, "Kıvanç, 'Korkma, ateşli değil, masum bir şekilde öpeceğim seni' diyerek beni rahatlattı" diye anlatmıştı. Dilara Öztunç'un adı bir ara da Oktay Kaynarca'yla anıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin