resim yok
02 Haziran 2012 - 00:00

 

Sinem Kobal'la ikinci baharını yaşayan Arda Turan'ın sevgilisi ile barışmadan birkaç gün önce şarkıcı İnna ile kaçamak yaptığı iddia edildi.
Futbol kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da Türk basınının yakından takip ettiği Arda Turan, İspanya'yı karıştırdı. Bir İspanyol internet sitesi; ülkedeki 'çapkınlık skandalını' haber yaptı. Skandalın baş kahramanı ise Arda Turan ile takım arkadaşı Falcao oldu.
 
Sitenin haberi şöyle: Atletico Madrid'de oynayan Arda Turan, 9 Mayıs'taki Athletic Bilbao maçı için Bükreş'e gitti. Galibiyetle zafer sarhoşu olan Arda Turan ile Falcao, soluğu bir gece kulübünde aldı. Arda, burada seksi şarkıcı İnna ile tanıştı ve samimiyet ilerledi.
 
Ünlü şarkıcı; birkaç gün sonra da İspanyol basınına "Elimde Arda Turan ve Falcao ile çekilmiş özel görüntülerim var" dedi. Olay geceden birkaç gün sonra ise ünlü futbolcu, Sinem Kobal'la barıştı. Kobal, her şeyden habersiz Arda Turan ile evlilik hayalleri kuruyor...
 
 
HOV'ARDA!
 
Ayrı oldukları dönemde Sinem Kobal için "Ona olan hislerimden dolayı başkasıyla aşk yaşayamam" diyen Arda Turan, bu sözleri sarf ettikten birkaç gün sonra Bükreş'te şarkıcı İnna ile felekten bir gece çaldı.
 
SHAKiRA RAHATLADI
 
Şimdilerde seksi yıldız Shakira ile aşk yaşayan Pique'nin de şarkıcı İnna ile geçmişte aşk yaşadığı ortaya çıktı. İnternet sitesi, İspanya'ya damga vuran haberinde; "Arda Turan sayesinde artık Shakira rahat bir nefes aldı" yorumunu yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin