resim yok
08 Haziran 2010 - 00:00

Arda kiralık otomobil ile dolaşan sevgilisine jest yapıp 290 bin liraya AS plakalı Range Rover aldı. Galatasaraylı Arda Turan'ın sürprizi sevgilisi Sinem Kobal'ın ayaklarını yerden kesti! Yakın arkadaşları Türkiye'nin en beğenilen çifti olan ikilinin aşklarının evlilikle taçlanacağını söylerken, Arda geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal'a çok özel bir hediye alarak onu ne kadar sevdiğini bir kez daha gösterdi. Ünlü futbolcu bir süredir kiralık bir BMW'ye binen güzel sevgilisine cip aldı. Sinem Kobal'ın baş rolünde oynadığı Romantik Komedi isimli filmi başbaşa seyretmek için geçtiğimiz aylarda sinema kapatan Arda Turan'ın jesti sevgilisini mutluluktan havalara uçurdu. Arda 290 bin lira ödediği Range Rover'ın plakasını da özel seçti. Sinem Kobal'ın plakası 2 genç aşığın isimlerinin başharfleri olan AS'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin