resim yok
18 Mart 2011 - 00:00

 

Sinem Kobal'ın 'bana Arda'yı sormayın' demesinin nedeni belli oldu

 

Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde kendisine ardayı soran basın mensuplarına alaycı bir tavırla bana Arda'yı sormayın demişti.Bu manidar tavrın sebebi belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde DJperformans albümü piyasaya çıkan sivri DJ diye anılan DJ Asuman Şener, Sinem Kobal'la Arda Turan'ın istemeden de olsa arasını bozmuş. Magazinname.com'un haberine göre, Biralışveriş merkezinde Arda Turan'la karşılaşıp bakışan ve selamlaşan genç DJ albümü çıkınca birazda muzurluk olsun diye art niyet taşımadan imzalıbir CD'sini GS Florya tesislerine Arda Turan'a yolluyor. CD eline ulaşan Ardaise bu imzalı CD'yi Sinem Kobal'a yakalatınca ikili arasında büyük kavga kopuyor.

Hatta söylenenlere göre kavga o kadar büyümüş ki durumu düzeltmek için Arda Turan, dizinin setine kadar gitmiş ama Sinem Kobal Nuh diyor peygamber demiyormuş.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin