resim yok
16 Aralık 2011 - 00:00

 

Fox TV'nin bitirdiği dizi başka bir kanalda ilk sezonun kadrosuyla geliyor.
Posta Gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, şöyle yazdı:
 
Önce haberi vereyim. İyi mi kötü mü siz karar verin. Malum 4 yıldır aralıksız izlediğimiz 'Arka Sıradakiler' dizisi önceki günlerde Fox TVde sona ermişti... Bana göre dizinin bitme nedeni malum reyting kaybından başka bir şey değildi. Ama izleyici alıştığı 'Arka Sıradakiler'in oyuncu kadrosuna göre bir anda barışı simgeleyen bir dizi olmasından sıkılmıştı... Dizinin Gamze karakterine can veren oyuncu Sinem Öztürk önceki gece bombayı patlattı. 'Arka Sıradakiler', ilk sezonun kadrosuyla birlikte yeniden çekilmeye başlıyor ve yeni kanalı da muhtemelen TNT olarak belirleniyordu... Şimdi başka bir yapımcıyla yürümek kararını alan dizi yine Hamdi Alkan yönetmenliğinde kameraya alınacak... Ve eğer işler yolunda giderse, o bildiğimiz psikopat halleriyle Büyük Zafer Lisesi öğrencileri yine hayatımıza girecek... Üniversiteye girmişlerdi filan demeyin. Dizi, lisede oturdukları arka sıralardan yeniden ders yılına başlayacak. Hayırlısı olsun artık!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin