Arka Sokaklar 430. fragmanında Oktay'ın kız kardeşi tehlikede!

İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan Rıza Baba ve ekibinin sıra dışı maceralarını ve hayatlarını konu ala Arka Sokaklar 430. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
23 Şubat 2017 - 19:27
Yeni Bölüm

Türk televizyonlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 430. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan hikayeleri evlerimize taşıyan Arka Sokaklar'da Rıza Baba'nın suçsuz olduğu nihayet kanıtlanması sevinçle karşılanırken, ekip Rıza Baba önderliğinde yeni bir operasyona başlıyor.

 17-02/23/arkasokak1.Jpeg

Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisi Arka Sokaklar 430. bölüm fragmanında Kenan'ın teröristlerle iş birliği yaptığı haberini alan ekip operasyon düzenliyor. Uyuşturucu ve silah satıcılarının saklandığı yeri öğrenen ekip ciddi bir çatışmaya giriyor.

 17-02/23/arkasokak2.jpg

İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan Rıza Baba ve ekibinin sıra dışı maceralarını ve hayatlarını konu alan dizide ekibin yeni üyesi Oktay'ın kız kardeşi tehlikede!  Arif müdürün ölümüne karşılık, kız kardeşini serbest bırakacaklarını söyleyen bir grup teröriste karşılık Oktay ne yapacak? Rıza Baba ve ekip, Oktay'ın kız kardeşini kurtarabilecek mi?

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını ise Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Arka Sokaklar yarın akşam yayınlanacak 430. bölümüyle saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin