Arka Sokaklar 431. bölüm fragmanında Oktay'ın ihaneti!

İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan Rıza Baba ve ekibinin iş ve özel hayatlarını konu alan Arka Sokaklar 431. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
02 Mart 2017 - 20:26
Yeni Bölüm

İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan Rıza Baba ve ekibinin iş ve özel hayatlarını konu alan Arka Sokaklar 431. bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi isimlerin oynadığı Arka Sokaklar dizisinin 431. bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam yayınlacak Arka Sokaklar 431. bölümüde Oktay takımına ihanet ediyor.

Yaser, Oktay'ın kız kardeşine karşılık Arif Müdür’ün öldürülmesini ister. Çaresiz Oktay ailesi ile ekip arkadaşları arasında kalır. Kardeşiyle tehdit edilen Oktay, Rıza Baba ve ekibine haber vermeden hastalık izni alır, Oktay'a verilen göreve ise İstanbul Emniyeti’nin bir toplantısına katılması gereken Arif Müdür'ün bu Terör Zirve'sine gitmesini engellemek ve öldürmektir.

Oktay ise seçimi yapar ve Arif Müdür’e ateş edip kaçar. Polisle saldırıdan sorumlu olan kişinin Oktay olduğunu göremezler. Oktay'ın içerdeki köstebek olduğu ortaya çıkacak mı?

Öte yandan Rıza Baba ve ekibi Malik Botan, Kenan, Yeşim ve Yaser’i yakalamak için operasyona başlar. Bu operasyonda suçluları yakalamanın yanı sıra  silahlara el koymak da öncelikli amaçtır.

Kanal D ekranlarının 11 sezondur yayınlanan dizisi Arka Sokaklar heyecan dolu 431. bölümüyle yarın akşam saat 20.00'da izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin