Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna Pelin Körmükçü dahil oldu!

Erler Film'in yapımını üstlendiği dizi Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna Pelin Körmükçü dahil oldu. Kanal D ekranlarına gelen dizide yeni bir heyecan başlıyor.

Berfu Gürle
26 Ekim 2017 - 17:30
İptal - Onay

2006 yılında yayın macerasına başlayan Arka Sokaklar efsanesi yıllardır izleyicisiyle aile olmayı başarmış köklü bir yapım olarak yoluna devam ediyor. Kanal D ekranlarına Cuma günleri gelen diziye yeni bir isim dahil oldu. Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna Pelin Körmükçü dahil oldu!

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'sinde görev alan sivil bir ekibin İstanbul'un sokaklarında her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Her bölümde heyecanın ve samimyetin baki kaldığı 9 yıl süren ve sürmeye devam dizinin 454. bölümü 27 Ekim saat 20:00'da Kanal D ekranında.

Uzun bir aradan sonra televizyona Arka Sokaklar dizisi ile geri dönecek olan başarılı oyuncu, dizide Gonca karakterine can verecek.

Arka Sokaklar yeni bölüm (454. Bölüm) fragmanı 

Pelin Körmükçü Kimdir?

17-10/26/pelin-kormukcu.jpg

Oyunculuk hayatına 1988 yılında özel bir programda başlayan Pelin Körmükçü 1970 doğumludur. Tiyatro, seslendirme ve oyunculuk yapak Körmükçü, Bir Demet Tiyatro, Umutsuz Ev Kadınları, Ölümsüz Aşk, İnce İnce Yasemince, Tatlı Kaçıklar, Yılan Hikayesi gibi dizi ve filmlerde yer almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin