resim yok
10 Eylül 2012 - 00:00

 

Arka Sokaklar” dizisinde birlikte rol aldığı eşi Uğur Pektaş’tan yaklaşık 9 ay önce boşanan oyuncu Gamze Özçelik, yeni sevgilisiyle birlikte ilk kez objektiflere takıldı.
Bir arkadaşlarının Beyoğlu Eskici'de düzenlenen nişanına katılan Gamze Özçelik, mekana genç sevgilisiyle birlikte geldi. Gece boyunca dans edip eğlenen ve oldukça samimi oldukları söylenen ikili, mekanı arkadaş grubuyla birlikte terk etti. Görüntülendiklerinden haberdar olmayan Özçelik ve sevgilisi, yol boyunca birlikte konuşarak yürüdü. Havanın sıcak olmasına rağmen tanınmamak için kapüşonu ile başını kapatan Özçelik, zaman zaman genç sevgilisinden destek aldı.
 
Yeni aşkıyla ilgili konuşmadı
Bir tantuniciye girecekleri sırada flaşların patlamasıyla şaşıran Özçelik ve sevgilisi hemen birbirinden uzaklaştı. Özçelik, erkek arkadaşıyla samimi olduğunun hatırlatılması üzerine konuşmaktan kaçındı. Kısa süreli paniğin ardından tantuniciye giren Özçelik, çıkışta gazetecileri atlatarak sevgilisiyle oradan uzaklaştı. 9 ay önce Uğur Pektaş'tan ayrılan Gamze Özçelik' in erkek arkadaşıyla bir süredir birlikte olduğu ve ikilinin yeni bir aşka yelken açtıkları konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin