Arka Sokaklar'da beklenmedik ölüm! [Video]

Arka Sokaklar'da dün akşam Zeynep rolünü oynayan Gamze Özçelik'in dizide hayatını kaybetmesi izleyiciyi yasa boğdu.

resim yok
22 Haziran 2013 - 11:31
Magazin

Arka Sokaklar'da dün akşam Zeynep rolünü oynayan Gamze Özçelik'in dizide hayatını kaybetmesi izleyiciyi yasa boğdu.

 

Twitter'dan mesajlar


Dizi müdavimleri Twitter'da dizi yapımcılarına mesaj yağdırdı.

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geldi.  

 

Neler yaşandı?

Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde, Zeynep, ağır yaralı olarak kaldırıldı. Ali ne yapacağını bilmez halde Aylin’i arayıp durumu bildirir. Rıza Baba aldığı haber karşısında adeta biter. Herkes hemen hastaneye toplanır. Rıza Baba bitkin bir köşe de oturmakta ve kötü hiçbir şey duymak istememektedir. Murat deliye dönmüş bir halde karısının gözlerini açtığı anı görmeyi bekler. Serdar iticiliğini bir tarafa bırakıp, ekipten biri olarak Rıza Baba ve herkese destek olmaya çalışır.

Ekip bir yandan da Zeynep’i vuranın peşine düşer. Ancak Yener Çelikci’nin babası ve dayısı her şeyi kılıfına uydurarak, Yener’in yerine Oktay’ın adamlarından Caner’in suçu üstlenmesini sağlar. Kimse Caner’in dediklerine inanmaz ve asıl suçlunun peşine düşerler.

Tarık, Oktay ile anlaşarak Serdar’ı pusuya düşürmeye çalışır. Serdar gece Esra’ya gider. Ancak sabah uyandığında Esra susturuculu silahla öldürülmüştür. Öldürülen silahta Serdar’ın kendi silahıdır. Tarık, Serdar’ın bu işi kapatmasını, yoksa onu bitireceğini söyleyerek tehdit eder. Serdar’ın başı ciddi şekilde derttedir.

Diğer tarafta Ömer, babasına annesini sormaktadır. Murat çeşitli bahanelerle Ömer’in sorularını geçiştirmek ister. Ancak başarılı olamaz. En sonunda Ömer’i de alıp, hastaneye gelir.

Yoğun bakım camında herkes Zeynep’in gözünü açmasını beklemektedir. Ama bu sefer Zeynep’i hayata döndürebilmek neredeyse imkansızdır. Ve Zeynep hayata veda eder.
[reklam]
ZEYNEP ÖLDÜ, TWİTTER YIKILDI

Dizide Zeynep'in ölmesiyle Twitter yıkıldı, işte o tweetler:

- Yengem Arka Sokaklar'daki Zeynep öldü diye ağladı ben nerelere gideyim?

- Arka sokaklarda Zeynep ölmüş. (bu meslekte yaşamakta ölmekte bir ekip işidir diyen rıza babaya sesleniyorum ekip'ten zeynep öldü diyorum :))

- Bir dizinin beni ağlatacağı hiç aklıma gelmezdi sen neymişsin arka sokaklar bravo Zeynep, Murat.

- Arka Sokaklar'da Zeynep öldü diye üzülmeyin arkadaşlar hafta içi gündüz yayınlanan bölümlerinde yaşıyor.

- Zeynep öldü Arka Sokaklar'da?????? Kesin iyilesir diyodum öldü. Yemin ederim yakinim ölmüs gibi üzüldüm....

- Allahım Arka Sokaklar da Zeynep öldü diye bu kadar yırtına yırtına ağlıycam aklıma gelmezdi kendimi parçaladım burda ay çok kötü oldum.

- Arka sokaklar başladığında ilkokula gidiyordum.yarın lysye gircem.ne zor günler atlattın bunuda atlat zeynep. #direnzeynep #

- Ve Arka Sokaklar' da Zeynep ölerek diziye veda etti.. Gamze Özçelik daha öncede twitter hesabından söylemişti.

- Arka Sokaklar da Zeynep öldü. Ya sanki akrabam ölmüş gibi ağladım.

- O değilde yıllardır #arkasokaklar da Zeynep'in ve Murat'ın kavgalarını izliyorduk Zeynep olmadan olmaz bu dizi...

- Arka sokaklar başladığında ilkokula gidiyordum. Yarın Lys'ye gireceğim.Ne zor günler atlattın bunuda atlat Zeynep. #direnzeynep #

 

İşte o duygusal anlar

 

 

GAMZE ÖZÇELİK'İN GERGİN ANLARI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin