Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh diziden ayrılacak mı?

Kanal D'de yayın hayatına on bir sezondur başarıyla devam eden Arka Sokaklar dizisinin efsane karakteri Mesut'u canlandıran Şevket Çoruh diziden ayrılacak mı?

Sibel Karagöl
27 Mart 2017 - 19:54
Gündem

Arka Sokaklar dizisinde geçtiğimiz haftaki bölümünde kalp krizi geçiren Hüsnü ve yaralanan Mesut ölecek mi? Mesut ile Hüsnü'nün gelecek bölümde akibeti merak edilirken, iki ünlü oyuncunun ayrılık haberleri sosyal medya gündemini sarsmaya başladı.

17-03/27/m2.jpg

Kanal D'nin iligiyle takip edilen Arka Sokaklar dizisinde büyük şok! Dizide ilk olarak Hüsnü komiser kızı Zeliha'nın habersiz düğününe dayanamayıp kalp krizi geçiriyor. Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü ölecek mi diziye veda mı edecek soruları yanıt arıyor. Kalp krizi nedeniyle Hüsnü'nün diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olurken ayrıca dizide örgüt tarafından özel hareketa sızan Mesut komser vuruluyor. Peki Mesut komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh diziden ayrıldı mı?

17-03/27/13.jpg

Ben de Hayır Diyorum Beni de Kovun!

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayın yapan haber spkieri İrfan Değirmenci'nin refarandumda hayır diyeceğini açıklamasından sonra kanal ile anlaşması fesh edilmişti. Aynı kanalda yayınlanan Arka Sokaklar'ın Mesut'u ünlü oyuncu ise bu işten çıkarılmanın haksız olduğunu vurguladığı "Ben de hayır diyorum beni de kovun" diyerek yaptığı paylaşım büyük ses getirmişti.  Geçtiğimiz hafta gerçekleşen üzücü olay Müjdat Gezen Sanat Akademisi'nin kundaklanması ile Şevket Çoruh yaptığı yorumlarıla adından sıkça söz ettirmişti.

17-03/27/m5.jpg

Erler Film'in yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar dizi ekibi ya da kanal tarafından Şevket Çoruh'un diziden ayrılması istenmiş olabilir.

Mesut ve Hüsnü Komiserin ölüp ölmeyeceği ise Arka Sokaklar'ın 31 Mart Cuma akşamı yayınlanacak 435. bölümünde kesinlik kazanacak.

Arka Sokaklar 435. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin