resim yok
24 Mart 2013 - 00:00

Arka Sokakları'ın yıldız oyuncusu Show TV'de farklı bir programla karşımızda!

 

Show TV'de ekrana gelecek olan ünlü isimlerin havuza yüksekten atlayacağı yarışma...

 

Ben Burdan Atlarım'ın sunucusu belli oldu

Nisan ayında Show TV'de yayınlanacak olan 'Ben Burdan Atlarım'ı ünlü oyuncu Gamze Özçelik sunacak. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Komiser Zeynep rolünü oynayan Gamze Özçelik, yeni yarışmanın da sunucusu oldu.

'Ben Burdan Atlarım' yarışmasında Atilla Taş, Tuğba Özay, Bayhan, Semiha Yankı, Önder Bekensir, Verda Penso, Asena, Sema Çelebi, Flaş TV Ana Haber Spikeri Gökhan Taşkın ve Tolga Karel’in eşi Günay Musayeva ve sürpriz isimler yarışacak. Yarışmacıların havuz başındaki çalışmaları ise devam ediyor.

Konusunda uzman üç ismin jüri üyeliği yapacağı “Ben Burdan Atlarım”da yarışmacılar, uzmanlardan aldıkları eğitimden sonra olimpik özelliklere sahip atlama havuzuna çeşitli yüksekliklerdeki tramplenlerden atlayacak.
 
Her hafta jüri üyelerinden en düşük puan alanın eleneceği yarışmayı birinci tamamlayacak kişi, para ödülünün de sahibi olacak.

"BEN BURDAN ATLARIM" YAKINDA SHOW TV EKRANLARINDA...

 



Show TV ekranlarında sıradışı, dinamik ve heyecan dolu yepyeni bir yarışma başlıyor. Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran, orjinal adı "High Dive" olan yarışmanın yapımcılığını ise Med Yapım üstleniyor. En iyi yarışma formatlarından biri seçilen "Ben Burdan Atlarım" Nisan ayının ilk haftası yayında olacak. Yarışmada birbirinden ünlü isimler 3,5 ve 7 metre yükseklikteki tramplenden havuza atlayarak jüriden puan kazanmaya çalışacak. Her hafta en düşük puanı alan ünlünün eleneceği yarışma 10 hafta sürecek.

İşte "Ben Burdan Atlarım"ın belli olan ünlü yarışmacılarının isimleri:

1-SEMA ÇELEBİ (İş kadını)
2-GÜNAY MUSEYEVA (Model)
3-ASENA (Oryantal)
4-SEMİHA YANKI (Şarkıcı-Oyuncu)
5-TUĞBA ÖZAY (Model)
6-VERDA PENSO (Sunucu)
7-LEYLA BİLGİNEL (Oyuncu)
8-GÖKHAN TAŞKIN (Flash TV Ana Haber Sunucusu)
9-ATİLLA TAŞ (Şarkıcı)
10-ÖNDER BEKENSİR (İş adamı-Model)
11-BAYHAN (Şarkıcı)
12-TONY HİLL (Yaşam Koçu-Fitness Eğitmeni)
13-TİMUR KUNT (Oyuncu)
14-SEKAN TANIRGAN (2011 Best Model Of Turkey)

Gamze Özçelik kimdir?

1982 İstanbul doğumludur. 1999 Elite look yarışmasında dördüncü seçilmiştir, bir yıl sonra Kanal D güzellik yarışmasında da ikinci seçilmiştir. Kariyerine manken ve fotomodellikle değil daha çok oyunculuk ve sunuculukla devam etmiştir. Birçok dizide ve filmde oyunculuk yapan Gamze Özçelik hala Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde yer almaktadır.

 


 

Ben Burdan Atlarım  Tanıtım videosu

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin