Arkadaşlar İyidir 8.Bölümde Neler Yaşanacak

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Arkadaşlar İyidir 8. bölümüyle 20.00'da izleyiciyle buluşacak. Arkadaşlar İyidir 8. bölümde neler yaşanacak?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arkadaşlar İyidir genç kadrosu ile 5 üniversiteli arkadaşın aile yaşantılarını, dostluklarını, duygularını ve aşklarını konu almaktadır.

Arkadaşlar İyidir Son Bölüm Fragmanı İle  Sevenlerini Meraklandırdı!

Show TV’de yayınlanan Arkadaşlar İyidir dizisinin 7. Bölümünde Gizem ve Eren’in arasındaki yakınlık sevgililik boyutuna dönüşmüştü. Bu akşam saat 20:00’de yayınlanacak 8. bölümde  Eren ve Gizem’in arasındaki duygular yoğunlaşıyor. Gizem ve Eren arasındaki yakınlıktan haberi olmayan Seda'nın durumu öğrendiğinde tepkisi ne olacak?

Arkadaşlar İyidir dizisinin 8. bölüm fragmanında yaşanan başka bir önemli gelişme de Merve ve Arda arasında yaşananlar oldu. Merve’nin annesi, Merve’nin Arda ile yaşadığı durumdan hoşnut değil.

Arkadaşlar İyidir’de Heyecan Dorukta!

Şimdiye kadar yalnızca 7 bölümü yayınlanmış olsa da büyük bir izleyici kitlesi oluşturmayı başaran Arkadaşlar İyidir dizisinde olaylar birbirini doğuracak. Her pazar saat 20:00’da yayınan Arkadaşlar İyidir 8. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kitleyecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin