Armando Iannucci'den HBO için uzay komedisi geliyor: Avenue 5

HBO ve Armando Iannucci şimdilik "Avenue 5" olarak isimlendirilen yeni bir komedi dizisinin geliştirilmeye başlanması konusunda anlaşmaya vardı.

Volkan Küçükel
25 Eylül 2017 - 21:56
Gündem

HBO'nun Emmy ödüllü politik komedisi Veep bilindiği üzere finaline yaklaşıyor. 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşacak yedinci sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olma niteliğini taşıyor. Ancak yayıncı kanal HBO, Veep'in yaratıcısı Armando Iannucci ile yolları ayırmaya pek niyetli değil!

Armando Iannucci, bu kez Washington'dan hatta dünyadan oldukça uzaklaşarak HBO ile bağlarını koruyacak!

HBO ile Iannucci şimdilik "Avenue 5" olarak isimlendirilen yeni bir komedi dizisinin geliştirilmeye başlanması konusunda anlaşmaya vardı ve proje için pilot bölüm ile yedek senaryo siparişleri verildi.

"AVENUE 5" DİZİSİNİN KONUSU

Projenin yaratıcısı, senaristi ve yürütücü yapımcısı olarak dümenin başına geçecek Iannucci'nin Avenue 5'inin hikayesi gelecek zamanda çoğunlukla bir uzay mekiği içerisinde (The Orville tarzında) geçecek.

Dizinin konusuyla ilgili bunun dışında şimdilik pek bir detay bulunmuyor.

17-09/25/armand-iannucci-avenue-5-dizisi.jpg

Pilot bölüm çekimlerine 2018 senesi içinde Londra'da başlanması planlanıyor.

IANNUCCI'NİN KARİYERİ

Julia Louis-Dreyfus'un başrolünde yer aldığı HBO'nun bol ödüllü dizisi Veep'i yaratan isim olan Iannucci, ilk dört sezon boyunca dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenirken sonrasında görevini bıraktı ancak HBO ile olan iş birliğini sürdürdü.

Iannucci özellikle politik hiciv türündeki Veep ve The Thick of It dizileriyle; sinema kariyerinde ise In the Loop ve Toronto Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştiren yeni filmi The Death of Stalin ile biliniyor.

HBO'NUN GÜNCEL KOMEDİ DİZİLERİ

Avenue 5, resmi olarak diziye dönüşürse kanalın diğer komedi dizileri Veep, Silicon Valley, Ballers, Insecure, Divorce, High Maintenance, Vice Principals, Crashing ve geri dönen Curb Your Enthusiasm'ın arasına katılmış olacak.

17-09/25/hbo-logo-tasarim.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin