Army Wives'ın geleceği belli oldu! Devam mı tamam mı?

Army Wives'ta yolun sonuna gelindi!

resim yok
25 Eylül 2013 - 16:15
İptal - Onay

Army Wives'ta yolun sonuna gelindi!

 

KARAR ÇIKTI

Geride bıraktığımız yaz sezonunda Lifetime ekranlarında yedinci sezonunu noktalayan Army Wives'ın yeni sezon onayı alıp almayacağı belirsizdi.

Ve dizi takipçilerinin beklediği haber dün akşam saatlerinde geldi! Ancak gelen haber dizi fanlarını üzecek.

 

İPTAL KARARI ÇIKTI

Yayıncı kanal Lifetime, diziyi devam ettirmeme kararı aldı.

Tanya Biank'ın 'Under the Sabers: The Unwritten Code of Army Wives' isimli kitabından televizyon ekranlarına uyarlanan dizinin 13 bölümlük sipariş verilen altıncı sezonu Haziran ayı içinde gerçekleştirilen sezon finaliyle noktalanmıştı.

Army Wives'ın birinci, beşinci ve son sezonu 13 bölümden oluşurken, ikinci sezon 19, üç ve dördüncü sezonlar 18, altıncı sezon ise 23 bölümden oluşmuştu.

 

HİKAYESİ

Aileleri ve eşleriyle birlikte Güney Karolina'da askeri bir üste yaşayan bir grup kadın ve erkeğin mücadeleleri, hayalleri ve arkadaşlıkları üzerine kurulu hikayeye sahip olan Army Wives için alınan bu karar sonrasında dizide General Michael James Holden karakterine hayat veren Brian McNamara şu ifadeleri kullandı:

 

''SİZLERİN SAYESİNDE...''

''Dizimizin tüm hayranlarına söylemek isterim ki bu hikayeleri sizlerin büyük sadakati ve desteği sayesinde anlattık!

 

Hepinize teşekkür ediyoruz.''

 

NE ANLATIYORDU?

Dizinin kısa özeti şu şekilde: Her biri farklı karakterde olan Claudia, Denise, Pamela ve Roxy asker eşleriyle birlikte, kocalarının meslekleri gereği mecburen askeri bir üste yaşayan bir grup kadındır.[reklam]

Eşleriyle birlikte sanki ordunun bir parçası gibi yaşayan bu kadınlara psikiyatr Roland da eşlik eder. Roland'ın karısı savaştan yeni dönmüş ve sosyal hayata uyum zorluğu çekmektedir.

Bu beş arkadaş yaşadıkları askeri üste eşleriyle birlikte acı tatlı maceralarla hayata tutunmaya çalışırlar.

 

OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Wendy Davis, Catherine Bell ve Sally Pressman gibi isimler bulunuyordu.

 

 

BONNIE & CLYDE'DAN İLK FRAGMAN YAYINDA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin