Arrow'da Thea için yeni sevgili adayı!

Dizinin üçüncü sezonunda pek çok yeni karakterle tanışacağız.

resim yok
08 Eylül 2014 - 15:55
Magazin

DC Comics tarafından yayımlanan Green Arrow çizgi romanının televizyon ekranlarına uyarlanmış hali Arrow'da yeni sezonun başlamasına artık sayılı günler kaldı.

Dizinin üçüncü sezonunda pek çok yeni karakterle tanışacağız.


Brandon Routh, Peter Stormare, Rila Fukushima, David Cubitt, Nolan Gerard Funk ve Avustralyalı aktör Matthew Nable gibi isimlerin ardından bir oyuncu daha artık Arrow kadrosunda!

İşte detaylar:

 

BİR YENİ İSİM DAHA

Son olarak The CW'nin iptal edilen dizisi The Carrie Diaries'ta karşımıza çıkan Austin Butler, Arrow'un üçüncü sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

 

KARAKTERİN DETAYLARI

TVLine'ın raporuna göre aktör dizide karizmatikve yetenekli bir DJ olan Chase karakterine hayat verecek.

Chase, Oliver'in kız kardeşi Thea Queen'in dikkatini çekmeyi başaracak. Chase'nin yeni sezonda Thea için bir sevgili adayı olarak belireceği anlaşılıyor. Thea ve Chase arasında başlayan profesyonel ilişki yerini yavaş yavaş bir romantizme bırakacak.[reklam]

NE ZAMAN DAHİL OLACAK?

Austin Butler dizide ilk olarak sezonun yedinci bölümünde izleyicilerin karşısına çıkacak. Chase karakteri sezon içerisinde birden fazal bölümde hikayenin içinde yer alacak.

 

 

KARİYERİ

23 yaşındaki genç oyuncu Butler dizi kariyerinde daha önceden The Carrie Diaries (Sebastian Kydd) dışında Switched at Birth (Wilke) ve Life Unexpected (Jones) gibi dizilerde de rol almıştı.

 

GERİ SAYIM

Arrow'un yeni sezonunun başlamasına artık sayılı günler kaldı. Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg tarafından geliştirilen dizi, 08 Ekim Çarşamba akşamı The CW ekranlarına geri dönecek.

 

 

'ONCE UPON A TIME'DA 'BELLE'İN ANNESİYLE TANIŞIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin