Arzu Sabancı yeni projesi ve dernek çalışmalarını anlattı!

Mika-Der ve addresistanbul, 11 Aralık'ta tüm geliri Mika-Der'e aktarılacak bir alışveriş şenliği düzenliyor.

resim yok
05 Aralık 2013 - 11:03
Magazin

Mika-Der ve addresistanbul, 11 Aralık'ta tüm geliri Mika-Der'e aktarılacak bir alışveriş şenliği düzenliyor.

 

Mika-Der Başkan Yardımcısı Arzu Sabancı, bu projeyi ve dernek çalışmalarını anlattı

Türkiye'nin ilk ve tek dekorasyon alışveriş merkezi addresistanbul ve Mika-Der (Minik Kalplerle El Ele Derneği), çocuklar yararına özel bir projede bir araya geldi.

 

11 Aralık'ta addresistanbul'da Mika-Der yararına New Years Bazaar isimli bir alışveriş şenliği düzenlenecek.

 

Bu özel proje ve derneğin faaliyetlerini, Mika-Der Başkan Yardımcısı Arzu Sabancı, Şamdan Plus'tan Gülru İncu'ya anlattı:

 

AMAÇ KOŞULLARI İYİLEŞTİRMEK

* Mika-Der; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde Çocuk ve Sevgi Evleri açmak ve burada yaşayan çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışıyor.


* Derneğin açtığı Sevgi Evleri'nde; eğitim, spor, müzik, tiyatro alanlarının yanı sıra psikolojik destek de veriliyor.


* Mika-Der'in yönetim kurulu üyelerinden kurulu belirli bir kadrosu var. Bu üyelerin yüzde 75'i aktif çalışıyor. Yüzde 25 kadar üyemiz; Mika-Der üyesi olmakla beraber Mika-Der projelerine dışarıdan destek veriyor. Bunun dışında gönüllüden ziyade Mika-Der'e destek olan kurumlar var.

 

50 FİRMA FESTİVALE KATILIYOR

* 11 Aralık'ta addresistanbul'da düzenlenecek olan alışveriş şenliğine 50'den fazla tanınmış firma katılıyor. New Years Bazaar, sabah saat 10.00'da başlayacak ve akşam saat 19.00'a kadar devam edecek.


* Yılbaşı alışverişine giyim, aksesuvar, takı, yiyecek, içecek, hediyelik eşya ile hepsi birbirinden değerli birçok farklı firma katılıyor. Bu alışveriş gününde sadece İstanbul'dan değil, İstanbul dışından da gelecek olan birçok firma var. O gün gelenlere keyifli bir ortamda yılbaşı öncesi hediyelerini alacakları güzel bir gün geçirtmeyi hedefliyoruz.[reklam]

* İstanbul'un ünlü pastane ve gıda firmalarının gün boyu yapacağı ikramlar ise yılbaşı alışverişini bir lezzet şölenine dönüştürecek.


* Mika-Der'in yanı sıra okuduğum okulla ve ilgi duyduğum konularla bağlantılı olduğu için iki sene önce yeni bir dernek daha kurduk. Kültürel emanetleri korumak, kültür ve sanat bilincini geliştirmek amacıyla kurduğum epos7 derneğinde de aktif olarak çalışıyorum.

 

23 ŞEHİRDE ÇOCUK EVİ AÇTIK

* Mika-Der bünyesinde, beş yılda tahmin ettiğimizden çok daha büyük işler başardık. 23 şehirde çocuk evleri açtık ve açmaya da devam ediyoruz.


* Bu seneki en büyük projemiz; Bartın'da açacağımız sevgi evlerinden oluşan Mikader Sevgi Köyü projesi. Bu, büyük ve masraflı bir proje, bittiğinde gurur duyacağımız, çocukların çok keyif alarak yaşayacakları, spor tesisleri olan, güzel evlerden oluşan bir sevgi köyü oluşturmaya çalışıyoruz. Bu etkinlikten gelen geliri de buraya aktaracağız, yani tüm katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin bunda katkısı olacak.

 

 

ÜNLÜLER YARDIM GECESİNDE BULUŞTU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin