Asena Erkin ve Berkay skandalında bir flaş gelişme daha!

Çeşme Sheraton Oteli çalışanından şok iddia!

resim yok
05 Aralık 2013 - 10:14
Magazin

Takvim gazetesini  arayan Çeşme Sheraton Oteli çalışanından şok iddia: 'Berkay ile bir kadın Nisan ayının 20'si gibi otelimizde ve aynı odada kaldı. Fotoğraflardan o kadının Asena Erkin olduğunu tanıdım!'

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile Berkay arasındaki aşk iddialarıyla ilgili gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Asena ile ünlü popçunun Akmerkez'in bebek odası, Tayland ve Londra derken şimdi de Çeşme'de buluştuğu iddiası ortaya atıldı.

 

İşte Takvim gazetesinin haberi:

 

'ODADAN ÇIKMADILAR'

Yeni iddia ise Çeşme'nin gözde otellerinden Sheraton'dan ulaştı. Gazetemizi arayan ve kimliğinin gizli tutulmasını isteyen bir otel çalışanı şu şok edici iddialarda bulundu: "Nisan ayının 20'si gibi Berkay Bey, otelimize geldi. Yanındaki esmer bir kadınla aynı odada kaldı. Günlerinin çoğunu odada geçiren ikili, 2 günlük kısa bir tatilin ardından otelimizden ayrıldı.

 

O dönem, Berkay Bey'in yanındaki kadının kim olduğunu bilmiyorduk. Ama gazetenizde çıkan haberleri görünce Asena Hanım'ın fotoğraflarından Berkay'ın otelimizde birlikte tatil yaptığı kadının Asena Erkin olduğunu tanıdım."

 

GÖZLER YİNE CANER'DE

Bize ulaşan otel çalışınının belirttiği tarihlerde ise Fenerbahçe'nin 21 Nisan'da Gençlerbirliği ile deplesmanda karşılaşması ve bahsi geçen tarihte Caner Erkin'in Ankara'da olması akılları iyice karıştırdı. Bu arada bugüne kadar eşiyle ilgili ortaya atılan her iddiada Asena Erkin'e güvendiğini söyleyip ''Boşanmayacağım'' diyen başarılı futbolcu Caner Erkin'in Çeşme'den gelen iddiayla nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.

 

Berkay'la Londra'da çekilen sarmaş dolaş fotoğrafları için ''İnsan arkadaşlarıyla kol kola gezemez mi?'' diyen Asena Erkin'in ise ''Berkay'la Çeşme'de tatil yaptığı'' iddiası karşısında; ''İnsan, arkadaşıyla tatile çıkıp aynı odada kalamaz mı?'' yorumu yapması bekleniyor![reklam]

'İNSAN ARKADAŞIYLA KOL KOLA GEZEMEZ Mİ!'

Akmerkez'in kilitlenen bebek odasında Berkay'la yaklaşık yarım saat geçiren Asena Erkin; o şok fotoğraflar için "Berkay'la o dönem iş yapıyorduk. İş için bir araya geldik" açıklamasında bulunmuştu.

Asena Erkin; birkaç gün önce ortaya çıkan ve yine Berkay'la Londra'da çekilen fotoğraflar içinse şunları söyledi: "İnsan elini arkadaşının omzuna atamaz mı? Arkadaşıyla kol kola gezemez mi? Benim vicdanım rahat."

 

SINIRSIZ TESADÜF!

Asena Erkin ile Berkay'ın ;geçen Mart'ta dünyanın öbür ucu Tayland'da aynı günlerde tatil yaptığı ortaya çıkmıştı. Akmerkez'de çekilen fotoğraflarının ardından haklarında sayısız iddialar ortaya atılan Asena Erkin ile Berkay'ın aynı tarihlerde Tayland'da olduğunu da Takvim ortaya çıkarmıştı. İkilinin tatilden fotoğrafların yansıdığı 17 Mart tarihinde ise Caner Erkin; MP Antalyaspor maçında sahada ter döküyordu. Asena ile Berkay, bu kareler içinse "Evet oradaydık ama birlikte gitmedik" açıklaması yapmıştı.

 

KUAFÖRLERİ BİLE AYNI

Olay ikiliyle ilgili bir iddia da İstanbul'dan geldi! Akmerkez'in bebek odasından çıkarken fotoğraflarıyla gündemi sarsan Asena Erkin ile Berkay; yaklaşık 1 buçuk ay önce Ulus'taki Trinity isimli kuafördeydi. Birkaç dakika arayla kuaföre giren Erkin; manikür yaptırdı; Berkay ise saçlarını kestirdi.

 

 

ASENA - CANER ERKİN ÇİFTİ BOŞANIYOR MU? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin