Asena Erkin yine sarmaş dolaş!

Asena Erkin, popçu Berkay'la Londra'da çekilmiş sarmaş dolaş fotoğraflarının geçtiğimiz günlerde yayınlanmasının ardından dün İstanbul Nişantaşı'nda eşi Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'le benzer biçimde yürürken görüntülendi.

resim yok
06 Aralık 2013 - 12:54
Magazin

Son günlerin çok konuşulan magazin skandalında yeni perde!

 

Herkese inat bakın ne yaptılar?

 

İşte detaylar:

 

Asena Erkin, popçu Berkay'la Londra'da çekilmiş sarmaş dolaş fotoğraflarının geçtiğimiz günlerde yayınlanmasının ardından dün İstanbul Nişantaşı'nda eşi Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'le benzer biçimde yürürken görüntülendi.

 

KAMERALARI GÖRÜNCE...

Teşvikiye Caddesi'nde el ele yürüyen çift, kameraları görünce birbirinin elini bıraktı.

 

''CEVAP VERMİYORUZ''

Ayrılık söylentisi çıkan ikili, ısrarlı sorulara ''Cevap vermiyoruz'' diye tepki gösterdi.

Caner Erkin, bir sokak satıcısından 200 lira karşılığında bir mendil alıp eşiyle hızla uzaklaştı.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile Berkay arasındaki aşk iddialarıyla ilgili gelişmelerin ise ardı arkası kesilmiyor.

Geçtiğimiz gün Asena ile ünlü popçunun Akmerkez'in bebek odası, Tayland ve Londra derken şimdi de Çeşme'de buluştuğu iddiası ortaya atılmıştı.[reklam]

BERKAY'A KIRMIZI KART

Yılın skandalında ilk darbe Berkay'a gelmişti. Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile Berkay'ın önce Akmerkez'deki bebek odasından çıkarken çekilen görüntüleri basına yansıdı. Bu fotoğraf üzerine iş görüşmeleri yaptıklarını söyleyen ikilinin bu kez aylardır bilinen Londra fotoğrafları günyüzüne çıktı.

Akmerkez fotoğraflarından sonra Berkay'a işin aslını soran patronu Polat Yağcı, ünlü popçunun "Aramızda arkadaşlıktan öte bir şey yok, bana inan" açıklamasını duydu. Yağcı, birlikte sanatçısına inandı. Ancak Berkay'ın Londra'da Asena Erkin ile sarmaş dolaş pozları bardağı taşırdı.

Bunun üzerine Berkay'ın önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkacak albümünü çıkarmama kararı alan Yağcı; ünlü popçunun kliplerinin de yayınlanmasını durdurdu. Poll Production'ın sahibi Polat Yağcı, "Berkay'a kırmızı kart gösterdim" dedi. Bu gelişme üzerine iyice bunalıma giren popçunun ise bir süreliğine Londra'ya gidip orada kalacağı söyleniyor.

 

 

MAGAZİN SKANDALINDA BİR FLAŞ GELİŞME DAHA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin