Ash vs. Evil Dead 2. sezondan ilk fragman

Ash Williams geri dönüyor!

Volkan Küçükel
07 Temmuz 2016 - 12:36
Yeni Bölüm

Sam Raimi, Ivan Raimi ve Tom Spezialy üçlüsünün Starz kanalı için geliştirdiği korku-komedi türündeki Ash vs Evil Dead'in ikinci sezonu için ilk fragman yayınlandı.

Bruce Campbell'ı The Evil Dead serisindeki efsane Ash Williams karakteriyle yeniden bizlerle buluşturan dizinin Ekim ayı içinde ekranlara gelmeye başlayacak ikinci sezon bölümlerinde gözler yine bol bol kan banyosu yapacak gibi!

2. SEZONUN YENİ KARAKTERLERİ

10 bölümden oluşacak ikinci sezonda yeni yüzlerle de karşılaşacağız:

- Six Million Dollar Man ile tanınan Lee Majors, Ash'in babası Brock Williams,

- Son dönemde Daredevil'de Samantha Reyes karakteriyle karşımıza çıkan Michelle Hurd, Ash'in lise aşkı Linda,

- Xena: Warrior Princess'ten Sam Raimi ve Ivan Raimi'nin küçük erkek kardeşi Ted Raimi ise Ash'in en iyi çocukluk arkadaşı Chet Kaminski karakteriyle dizinin yeni sezonuna katılıyor.

16-07/07/ash-vs-evil-dead-season-2-600x400.jpg

İlk sezonuyla bol kanlı ve bir o kadar absürt anlarıyla bizlere keyifli vakit geçirten dizide Bruce Campbell, Lucy Lawless, Ray Santiago ve Dana DeLorenzo ikinci sezonda yeniden bizlerle olacak isimler.

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlk sezonu 31 Ekim 2015'te başlayan dizinin ikinci sezonu da Ekim ayı içinde başlayacak. Dizinin ikinci sezon prömiyer tarihi ilerleyen haftalarda netlik kazanacak.

'Ash vs. Evil Dead' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin