Ash vs. Evil Dead 3. sezon onayını aldı!

Bruce Campbell'ı efsane Ash karakteriyle ekranlara geri döndüren Ash vs. Evil Dead, yayıncı kablolu kanal Starz'dan 10 bölümlük 3. sezon onayını resmi olarak aldı.

Ekranların en farklı, en absürt korku-komedi dizilerinden Ash vs. Evil Dead bizleri bırakmaya niyetli değil!

3. SEZON DETAYLARI

Bruce Campbell'ı efsane Ash karakteriyle ekranlara geri döndüren dizi, yayıncı kablolu kanal Starz'dan 10 bölümlük 3. sezon onayını resmi olarak aldı.

Yeni sezon bölümlerinin 2017'nin sonbahar döneminde ekranlara gelmesi bekleniyor.

Yeni sezon onayı Campbell, Sam Raimi, Robert Tapert ve Craig DiGregorio'nun uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği dizinin ikinci sezon prömiyerinin gerçekleşmesinden sadece beş gün sonra, dizi ekibinin New York Comic-Con'a katılmasının hemen bir gün sonrasında duyurulmuş oldu.

İZLENME ORANLARI MEMNUN EDİCİ

Ash vs. Evil Dead'in yeni sezon onayı almasında kuşkusuz izlenme rakamlarının etkisi çok büyük. Oldukça rekabetçi bir gün olan Pazar akşam kuşağında ekranlara gelen dizi, ikinci sezon açılış bölümüyle o akşam ekrana gelen bölüm tekrarlarıyla birlikte 733,000 bin izleyici tarafından takip edildi.

Bu rakamlar, dizinin 31 Ekim 2015 Cumartesi günü ekranlara ilk sezon açılış bölümünün rakamlarından yüzde 14 daha yukarıda. Ayrıca, 18-49 yetişkin yaş aralığında ilk sezon açılışına göre yüzde 63'lük etkileyici bir artış gözlemleniyor.

16-10/08/ash-vs-evil-dead-2.jpg

Ash'in Jacksonville'den ayrılıp Elk Grove'a dönmesi ve eski düşmanları ile huzursuz bir ittifak oluşturması hikayesi ile başlayan yeni sezon bölümleri Pazar akşamları Starz ekranlarına gelmeyi sürdürüyor.

Dizi, 09 Ekim Pazar günü sezonun ikinci bölümü 'The Morgue' ile kaldığı yerden devam edecek.

Starz'ın hali hazırda devam eden diğer dizileri arasında Power, Outlander, Survivor's Remorse, Blunt Talk, The Girlfriend Experience, The Missing ve yaklaşmakta olan dördüncü sezonuyla sona erecek olan Black Sails yer alıyor.

'Ash vs. Evil Dead' 2. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin