resim yok
02 Temmuz 2009 - 00:00

Son dönemin en gözde oyuncularından Tuba Büyüküstün, bu yıl da Bodrum'a damgasını vurdu. Geçtiğimiz yaz sarı bikinili fotoğraflarıyla Bodrum sahillerinde göz kamaştıran ve bu pozları sayesinde gündeme yerleşen Tuba Büyüküstün, 2009 yazında da tatil için Bodrum'u tercih etti. Bir süredir ailesiyle birlikte Bodrum'da bulunan güzel oyuncunun önceki gün çok özel bir misafiri vardı. Tuba Büyüküstün, rol aldığı 'Asi' dizisinin görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan ile Bodrum'da buluştu. Gazetecilere yakalanmamak için Kumm Otel'i tercih eden genç çift, yine de objektiflerden kaçamadı. Tuba Büyüküstün ile Sami Saydan, otelin iskelesinde etraftakilerin meraklı bakışlarına aldırmadan samimi tavırlar sergiledi. Sevgilisi tarafından öpücük yağmuruna tutulan Tuba Büyüküstün, kahverengi bikinisiyle kusursuz vücudunu gözler önüne serdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin