resim yok
27 Aralık 2011 - 00:00

 

Kuzey Güney” dizisinin kadrosuna Zeynep rolüyle katılan Merve Boluğur, asiliğin sınırlarında gezen provokatif kıyafetlerle InStyle dergisine poz verdi.
Kuzey Güney” dizisine İtalya’da moda okurken İstanbul’daki babasının yanına dönen Zeynep olarak giriş yapan Merve Boluğur, canlandırdığı karakteri “Pozitif, empati kurma yeteneği çok fazla, gayet mutlu, cıvıl cıvıl, aşık olmak isteyen bir kız” diye anlatıyor. Söz kendine gelince önce gülümsüyor ve başlıyor özeleştiriye: “Ben Başak burcuyum, o nedenle ruh halim çok sık değişkenlik gösterir. Bir an çok iyiyken, bir an çok kötü olabiliyorum ama genel olarak, özellikle de iş anlamında daha pozitif, kırıcı olmayan tarafta durmayı seviyorum.”
 
KARAKTER OYUNCUSU OLMAK İSTİYORUM       
 
Yeni bir işe başlarken en yüksekte olan duyguları merak ve heyecan oluyor 24 yaşındaki oyuncunun. Mesleğinde kendini geliştirmek için farklı kişilerle çalıştığını ve bunun kendisine büyük katkı sağladığını belirtiyor. Genç yaşta setlere adım atan Boluğur’un en büyük hedefi, iyi bir karakter oyuncusu olmak.
 
İÇİMDEKİ ÇOCUĞU KAYBETMEYECEĞİM       
 
Sosyal hayatında değil belki ama iş hayatında mükemmeliyetçi olmaktan zaman zaman şikayetçi olan güzel oyuncu, yaşı ilerlese bile kaybetmeyi istemediği çocuksu yönünü korumayı başardığı için çok mutlu: “Çocuksu bir yönüm, renkli bir iç dünyam ve hayallerim var. Mesela lunaparka gitmeyi hâlâ çok seviyorum. Orada gördüğüm renkli ışıklar, müzik kutuları bana huzur veriyor. Sanırım ben içimdeki çocuğu hiçbir zaman kaybetmeyenlerden olacağım. Ara sıra ‘Keşke benim hayatım da o çok sevdiğim Tim Burton filmlerindeki karakterler gibi olsa’ diyorum. Ütopik olsa da böyle masalsı şeylere karşı ilgimi hiç kaybetmedim. Bunlar beni mutlu ediyor.”
 
HERKES GÜZEL GÖRÜNEBİLİR
 
Bakımın insanı çok değiştirdiğine inanan Merve Boluğur, herkesin kendisine uyan bir saç, yüz tipine uyan bir makyaj ve fiziğine uygun bir kıyafetle güzel görünebileceğine inanıyor. Boluğur, ihtiyacı kadar alışveriş yapan biri ve dolayısıyla da ne alıp ne almayacağını iyi bilenlerden: “Tişört, jean ya da taytımın yırtık olması hoşuma gider. Genelde altıma dar bir şey giyersem üzerime daha dökümlü, bol bir tişört giymeyi tercih ederim. Vücudumun tek bir yerinde dekolte kullanmak her zaman için favorimdir. Aksesuvar kullanma alışkanlığım olmasa bile küpe takmayı severim.”
 
AŞIKSAM BELLİ EDERİM
 
Hayatının hiçbir döneminde plan program yapmayan, hatta biraz kaderci bir yanı bulunan biri Merve Boluğur. Kendisi bir şey yapmasa da, hayatın akışı içerisinde her şeyin yolunu bulacağına inanıyor. Söz aşka gelince, yine net cevaplar veriyor: “Aşkla ilgili yeterince klişe laf söylendi, ben de onların üzerine bir yenisini eklemek istemiyorum. Aşık olduğumda çoğu kişi gibi ben de dışarıdan anlaşılabilecek her türlü doneyi veriyorum sanırım. Arkadaş olabileceğim kişileri seviyor ve ortak zevklerimizin olmasını önemli buluyorum. ‘Uyumsuzluktan uyum çıkar’ fikrine pek inanmıyorum, çünkü uyum bir ilişkideki en önemli şey bence.” 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin