A.Ş.K. başlıyor! İşte Muhteşem Yüzyıl'ın yeni rakibinin karakterleri!

Kanal D'nin iddialı dizisi AŞK, Çarşamba akşamı 20.00'de başlıyor.

resim yok
25 Eylül 2013 - 11:47
Magazin

Yayınlandığı ilk sezondan beri Çarşamba akşamlarının en fazla izlenen yapımı olan Muhteşem Yüzyıl'a bu akşam ciddi bir rakip geliyor.

 

Kanal D'nin iddialı dizisi A.Ş.K., Çarşamba akşamı yani bu akşam 20.00'de başlıyor.

Geçen sezon Meryem Uzerli'nin ayrılmasıyla sarsılan Muhteşem Yüzyıl, taht kavgalarının hakim olduğu son sezonuna yaptığı flaş oyuncu transferleriyle başlamıştı. Oyuncu kadrosunu ünlü isimlerle güçlendiren Muhteşem Yüzyıl yeni sezonda da Çarşamba akşamları reyting sıralamasında liderliğini korudu.

 

SIKI REKABET

Kanal D özellikle Hazal Kaya hayranları tarafından uzun süredir merakla beklenen A.Ş.K. dizisini Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına koyarak Çarşamba akşamlarında farklı bir mücadele başlattı.

Muhteşem Yüzyıl ve A.Ş.K. dizisinin yanısıra Show TV'de Pis Yedili, ATV'de Doksanlar dizisi de prime time kuşağında reyting yarışına katılacak.

 

A.Ş.K.'IN KARAKTERLERİ

İşte A.Ş.K. dizisiyle birlikte hayatımıza girecek karakterler...

 

AZRA (Hazal Kaya)

Alt-orta sınıf bir ailenin kızı olarak doğmuştu.Babası Halil hapse düştüğünde Azra sekiz yaşında, annesi Müzeyyen, Semra'ya hamileydi. Azra daha küçücük bir çocukken sorumluluk altına girmek zorunda kalmıştı. Çocukluğu isyan içinde geçmişti Azra'nın. Okulda farklı yaşamları, televizyondan, gazetelerden zengin insanların hayatlarını görüyor ve sürekli düşünüyordu. Neden onun ailesi fakirdi?

 

KEREM (Hakan Kurtaş)

Bir evin bir tek oğluydu Kerem. Yakışıklı ve başarılı bir gençti. Azra gibi hırslı değildi, zengin ve başarılı olmak gibi hayalleri yoktu onun. Azra sayesinde spor kulübünde yüzme hocası olarak çalışmaya başlamadan önce, bir yılı aşkın süredir işsizdi Kerem. Şimdi her şey yolunda gidecek zannederken aslında Kerem'in bilmediği bir gerçek vardı. Borçları yüzünden intihar eden babası, ölümünün ardından ona yüklü bir borç miras bırakacaktı.

 

ŞEBNEM (Aslı Tandoğan)

Şanslı doğanlardandı Şebnem. Azra'nın tersine, zengin bir ailenin el üstünde tutulan kızıydı.Ama bir şekilde aşk onu es geçmişti her zaman. Sanat tarihi okumuş ve hayatı boyunca pek çok sanat dalına ilgi duymuştu. Sporsa sadece kendisini boşlukta hissettiği bu dönemde hayatına girmişti. Birden, çok hızlı gelişti her şey, adeta ilk görüşte aşık oldu Kerem'e... Hayatı boyunca aradığı erkeğin o olduğuna inandı kısa sürede.[reklam]

CAN VURAL (Kaan Urgancıoğlu)

Can zengin, yakışıklı, eğitimli, ilgi odağı... Babasının ölümünden sonra annesi Mine bir dediğini iki etmemiş, babasızlığını unutturmak için onu gitgide şımartmıştı.

Yaşamak onun için zevk almaktı. Hiçbir şeyi takmıyor, derin düşünmüyor, olan biteni umursamıyordu. Onun için zenginler ve fakirler arasında koca bir uçurum vardı. Bu iki farklı insan grubu birlikte olamazdı.

 

NESLİHAN VURAL (Nebahat Çehre)

Ailesinin istemediği bir adamla evlenince ailesi tarafından dışlanmış. Ama aşık olmanın, her şeyden vazgeçecek kadar sevmenin ne demek olduğunu biliyor Neslihan.

Çocukları Can ve Şebnem'in babası Haldun'u çok sevmiş. Kocasının vakitsiz ölümünden sonra kendisini çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmeye ve aileyi bir arada tutmaya adamış. Güçlü bir kadın, kontrolcü ve baskıcı bir anne. İstediği zaman zalim olabilir ve olacak da.

 

 

HAZAL KAYA'DAN A.Ş.K. VE ÖZEL HAYATINA DAİR AÇIKLAMALAR BURADA!

 

A.Ş.K.'ın tanıtım videolarını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin