Aşk beni ayakta tutuyor

Özge Özpirinçci, bir derginin yeni sayısı için objektif karşısına geçti.

resim yok
09 Aralık 2015 - 14:42
Magazin

''Aşık olmadığımda mutsuz oluyorum''

 

Ünlü oyuncu dergiye verdiği röportajda aşkı nasıl yaşadığını anlattı. Meslektaşı Burak Yamantürk'le uzun süredir birlikte olan Özpirinçci, "Aşk beni ayakta tutan bir şey. Ben aşık olmadığımda mutsuz bir insan oluyorum, heyecanlanmıyorum. Bu sıralar hayatımda bana çok güç veren bir şey yaşadığım aşk, Burak dolayısıyla da."

 

''Kendimi en sakin hissettiğim yer onun yanı''

 

"Her şeyi yapabilecekmişim gibi hissettiriyor bana; dünyayı da gezeriz, Oscar'ı da alırız, film de çekeriz, hoppa oraya da gideriz, onu da yaparız derken, bu kadar heyecanın içindeyken kendimi en sakin hissettiğim yerde yine onun yanı oluyor."

 

"En kırıldığım anda, en hassas anımda hep onun yanına gitmek istiyorum. Çünkü ne hissedersem hissedeyim, onun bunu kucaklayacağını bilmek hoşuma gidiyor."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin