'Aşk Ekmek Hayaller' dizisi bitiyor mu?

Show TV ekranlarında yayınlanan Aşk Ekmek Hayaller dizisinin final yapacağı iddialarına yapım şirketi cevap verdi.

resim yok
21 Ocak 2014 - 15:51
Magazin

Show TV'nin yeni sezon dizilerinden 'Aşk Ekmek Hayaller' yayından mı kaldırılıyor?

 

İddialara cevap geldi!

 

İşte detaylar:

 

Show TV ekranlarında yayınlanan Aşk Ekmek Hayaller dizisinin final yapacağı iddialarına  yapım şirketi cevap verdi.

 

KALDIRILIYOR MU?

ANS Productions'ın yapımcılığını yaptığı Show TV ekranlarında yayınlanan Sinan Tuzcu, Berna Laçin ve Burak Hakkı'nın başrollerinde oynadığı Aşk Ekmek Hayaller dizisinin reyting sonuçlarında istenilen seviyelere ulaşamadığı için final yapacağı iddia edildi. 

 

İŞTE CEVABI!

Dizinin yapımcı firması ANS Productions, bu iddiaları yalanlayarak, sevilen dizinin ekranlarda yayınlanmaya devam edeceğini açıkladı.

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dizinin ekranlara gelen son bölümünde yıllar sonra çocukluk aşkının izini bulan Uğur, ansızın Karaca'nın kapısında belirir.

Ne var ki niyeti Karaca'yla tekrar bir araya gelmekten çok onun vasıtasıyla annesinin katilini, Numan'ı bulabilmektir.

Uğur'un gözü intikam hırsıyla o kadar kördür ki, bu arayışın kendisini bir felakete doğru sürüklediğinin farkında değildir...

 

ANS YAPIM HAKKINDA

ANS Yapım, 1983 yılında Amerika, New York’da ANS International olarak kurulmuştur.[reklam]

1987 yılında reklam filmleri çekmeye başlayan ANS International, 1992 yılında kendi kreatif ekibini kurup ANS International Türkiye’yi kurdu. ANS; özgün drama ve game show formatlarını Türk izleyicisinin ekranlarına taşıdı. Dünyanın en büyük format ve distribution firmalarından Frementle International ile yapılan çözüm ortaklığı sayesinde 2 senede 17 tane yarışma programı Türkiye’ye uyarlandı.

1993′te Amerika’da “All My Children”, “General Hospital”, “Loving” gibi Soap operaların yapımcısıyla da Türkiye’de ilk defa günlük pembe diziler ANS tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca ANS, Türkiye’de ilk sitcom olan “Evdeki Yabancı” dizisine imza atmıştır.

King World Entertainment’ın “Wheel of Fortune” isimli yarışma ve eğlence programını Türkiye’ye getiren ANS, “Çarkıfelek” adıyla uyarlanarak yayınlandı. “Çarkıfelek”, 1.5 sene Kanal D’nin Prime Time’da birinci kanal olmasını sağladı. “Çarkıfelek” programı bununla kendi türünde bir ilke imza attı. “Wheel of Fortune” programının değişik adlar altında yapıldığı ve yayınlandığı diğer ülkeler arası yarışmalarda, Türkiye’de yapılan format 4 sene üst üste bütün kategorilerdeki ödülleri topladı.

ANS’nin yapımcılığıyla ilk bölümlerini New York’ta çekilen “Asmalı Konak” dizisi reyting anlamında, yayınlandığı dönemin ve hala günümüz Türk televizyon tarihinin en yüksek reytingli dizisi olma özelliğini taşıyor.

 

 

'AŞK EKMEK HAYALLER' 7. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin