Aşk Ekmek Hayaller'in yayın günü değişti!

'Aşk Ekmek Hayaller' artık yeni gününde!

resim yok
04 Şubat 2014 - 13:44
Magazin

'Aşk Ekmek Hayaller' artık yeni gününde!

Ans Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği ve Pazar akşamları Show TV'de ekranlara gelen 'Aşk Ekmek Hayaller' dizisi gün değiştirdi!

İşte detaylar:

 

İŞTE YENİ GÜN VE SAATİ

Cumartesi akşamları Show TV'de yayınlanan 'Adını Kalbime Yazdım' dizisinin Pazar gününe alınmasıyla 'Aşk Ekmek Hayaller' artık Perşembe akşamları yayınlanacak.

Başrollerinde Berna Laçin, Burak Hakkı, Sinan Tuzcu, Deniz Baysal ve Furkan Andıç'ın yer aldığı 'Aşk Ekmek Hayaller' yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Show TV'de!

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dizinin son bölümünde yaşananları kısaca hatırlayacak olursak:

 

Uğur'un yaşadıkları, fırındakilere büyük üzüntü yaşatır. Ama Uğur bir seçim yapmak zorundadır: Ali Sadri, bir kere daha böyle bir şey olursa, fırından kovulacağını söyler Uğur'a...

 

Uğur'un hayatındaki tek seçim bu olmayacaktır: Burcu'nun Uğur'a ilgisi giderek gün yüzüne çıkmakta, bu ilgi Uğur'un hoşuna gitse de öte yandan aklında Karaca vardır.[reklam]

Karaca, Değimencioğlu ailesinin yanında işe başlarken büyük umutları vardır; artık hayatı daha da güzel olacaktır. Ama Altan'ın onu tanımasıyla beraber Karaca için sıkıntılı günler başlar.

 

Leyla'nın ise derdi Erdinç'in sevgilisi Demet'ledir. Geçmişten gelen bir sahiplenme duygusuyla  Erdinç'i kıskanan Leyla'yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

 

DİZİNİN 8. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

 

Ama herşeyin ötesinde geçmişten gelen biri tüm dengeleri altüst edecektir

 

 

'AŞK EKMEK HAYALLER' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin