resim yok
05 Nisan 2013 - 00:00

Aşk Emek İster çok yakında...

 

MinT'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Birol Güven'in yazdığı ve Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı yeni dizi Aşk Emek İster'in yayın tarihi belli oldu.

 

15 Nisan'da
 
Başrollerinde Ekin Türkmen ve Furkan Palalı'nın olduğu yeni dizi 15 Nisan Pazartesi akşamı 20.00'de Show TV'de başlayacak.

 

Geçtiğimiz günlerde duyurmuştu

Ünlü yapımcı Birol Güven yeni dizisini geçtiğimiz günlerde twitter hesabından duyurmuştu.

 

Hamdi Alkan yönetmenlik koltuğunda

Güven, "Başrollerini Ekin Türkmen ve Furkan Palalı'nın paylaştığı yeni dizimiz "Aşk Emek İster"in çekimlerine başladık.Yakında  Show TV ekranlarındayız" açıklamasını yaparak dizinin yönetmenliğini ise Hamdi Alkan'ın yapacağını belirtmişti.

 

Dizinin konusu ise şöyle:
 
Varlıklı bir ailenin iyi eğitim almış, en iyi okullarda okumuş, en güzel otomobillere binmiş oğlu, okulunu bitirip yurda döner. Holdingde bir oda beklerken babası onu, “İşi en alttan öğreneceksin” deyip fabrikasında işe başlatır...

 

 

Ekin Türkmen foto-galeri için tıkla!

 

Furkan Palalı foto-galeri için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin