Aşk-ı Memnu, tekrarıyla bile ekranlara kilitledi

Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu, yayınlanan tekrar final bölümü ile yeniden gündeme oturmayı başardı.

Berfu Özlen
30 Haziran 2017 - 17:27
Gündem

Final bölümü üzerinden 7 sene geçmesine rağmen, hala gerek sosyal medyada gerekse günlük hayatta adından söz ettirebilen çok az yapım vardır. Bunların belki de en çok bilineni Aşk-ı Memnu, Bihter ve Behlül'ün ölümsüz aşkını anlatan ve Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan dizi, gerek kadrosu gerekse konusu ile milyonları ekrana kilitlemeyi başarmıştı.

17-06/30/dd.jpg

Kolay elde edilemeyecek bir başarı

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin su götürmez kimyası ile şahlanan dizi, aşk, ihanet, entrika ve dramı aynı potada eritip sunmuştu. Son zamanlarda orjinal yayın kanalı da olan Kanal D'de tekrarları yayınlanması ile adından tekrar söz ettirmeye başlamıştı. Öğlen kuşağı ve haftaiçi olmasına rağmen, tekrarlarıyla bile büyük ilgi gören dizi bugün yayınlanan son bölümü ile final yaptı.

Yayınlandığı tarihten 7 sene sonra tekrar final bölümü ile ekranlara gelen dizi, sosyal medyada adeta gündeme oturdu. Büyük ilgi gören bölümle ilgili birçok paylaşım yapıldı. #aşkımemnu etiketi ile Twitter dünya listesine de girmeyi başaran dizi, belki de kırılması güç bir rekora da imza atmış oldu.

Resmi hesaptan twitler atıldı

Final bölümü ile ilgili bir tweet de Kanal D'nin resmi Twitter hesabından atıldı. Bihter Ziyagil'in yerde kanlar içinde yattığı son sahnenin kısa bir videosunu paylaşan kanal hesabı, videonun altına "Çünkü bazı sahneler ve karakterler ölümsüzdür... #aşkımemnu" notunu düştü.

17-06/30/aski.jpg

17-06/30/dasdsa.jpg

 

Twitter üzerinden bir çok dizi hayranı ise düşüncelerini paylaştı. 

 17-06/30/aa.jpg

17-06/30/ask.jpg

17-06/30/ss.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin